Türkiye'nin ilk Master Chef'i Muzaffer oldu





12 Haziran 2011 Pazar - 01:36 - Beyaz Gazete Özel Türkiye'nin ilk Master Chef'i Muzaffer olduShow Tv ekranlarında aylardır süren Master Chef heyecanı sona erdi. Master Chef, şampiyonunu dün geceki Final bölümüyle buldu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Finale birlikte kalan Muzaffer ve Ferhat ikilisinden gülen taraf, Muzaffer oldu. Öykü Serter’in sunduğu Master Chef, finalini dün akşam gerçekleştirdi. Finale kalan Muzaffer, 56 puanlar Türkiye’nin İlk Master Chef ünvanını aldı. Muzaffer’in finalde ki rakibi Ferhat ise 55 puanda kaldı.

Muzaffer, şampiyonluk sevincini diğer yarışmacılarla paylaşırken “Herkes Master Chef olmak istiyordu. Çok mutluyum.” dedi. Duygularına hakim alamayan Muzaffer gözyaşlarına hakim olamadı. Mutluluk gözyaşları döken Muzaffer “ her şeyi ailem için yapıyordum. Keşke ailemde burada olsaydı, bunları görebilseydi.” dedi.

Program yöneticileri daha önceden stüdyoya gelen ancak Muzaffer’in geldiklerinden haberi olmayan ailesi stüdyoya geldi ve Muzaffer’in birincilik sevincine ortak oldu.

BEYAZ GAZETE






0 yorum:

Yorum Gönder