Tuğba Ekinci: Tarkan'ı sevip okşamak lazım





15 Haziran 2011 Çarşamba - 01:30 - Beyaz Gazete Özel Tuğba Ekinci: Tarkan'ı sevip okşamak lazımHürriyet Altın Kelebek Ödülleri'nde sahneye birdenbire fırlayarak Tarkan'a “Neden okul yaptırmadınız?” sorusunu yönelten Tuğba Ekinci “Tarkan genç bir delikanlı, sevip okşamak lazım.” dedi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Star Tv ekranlarında Gani Müjde’nin hazırlayıp sunduğu Pişti’ye telefonla bağlanan Tuğba Ekinci, sahnede Tarkan’a soru sormasında bir art niyeti olmadığını söyledi.

Tarkan’ın arkasından çok konuşulduğunu dile getiren Tuğba Ekinci “Bu çocuğun arkasından çok konuşuldu Tarkan’ın. Aynı hafta Hülya Avşar’la da ilgili konular geçti. Birkaç tane yayın yapan arkadaş benle ilgili ve Hülya hanımla ilgili bir şeyler söyledi. Bunların altında kalmamak için Tarkan’ın ağzından bir şeyler duymak istedim. Tarkan sonuçta Türkiye’ye mal olmuş süper bir adam. Bakalım ne söyleyecek dedim? Merak ettim. Orası canlı yayın olabilir ama biz Avrupa’da ki insanları seyrederken ‘Bi şunlar gibi olamadık’ deme huyumuz var ya… O hala farkında bizde sayenizde devam ediyor. Orda herkes canlı yayında şaka da yapıyor, espri de yapıyor. Tarkan’a bir de böyle yaptığınız sürece çocuk hakikaten yalnız kalacak. Tarkan’ı şarkı söyledikten sonra bi kolunuzun altına alın sevin okşayın. Tarkan’a hep böyle uzaylı muamelesi yaptığınız için çocuk yalnız kaldı. Benim düşüncem bu.” dedi.

Bu sözler üzerine Gani Müjde “ Madem öyle böyle bir niyetiniz vardı çıkıp okşasaydınız bari Tarkan’ı. Öyle bir soru sordunuz ki adam perişan oldu yani. ” dedi.

Tuğba Ekinci ise “Tarkan genç bir çocuk, genç bir delikanlı yani. Tarkan’a koca adam muamelesi yapmayın. Ben Tarkan’ın cevap vermemesinden dolayı çıktım oraya. Bakalım Hülya Avşar’a ne diyecek diye bir soru sordum. Bunu yurtdışımızda izlediğimizde hoşumuza gidiyor ama Türkiye’de yapıldığında patavatsızlık olarak değerlendiriliyor. Ben bunu anlayabilmiş değilim. Ben Türkiye’de kendim gibi ekranlarda eğlenceli bir hatun göremiyorum. O yüzden değerimi bilin. Fazla konuşmayın arkamdan. Bu olay nedeniyle seçimlerden bahseden yok artık. Seçimler için yaptım zaten, seçimler unutulsun diye.” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE


0 yorum:

Yorum Gönder