Travian Hileleri

Travian Hileleri ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Diğer Travian Hileleri Haziran 9, 2011 at 15:19 | Diğer Yorum Yaz


Travian Hileleri

Arkadaşlar öncelikle travian gibi online oyunlarda hile arayan dostlara söylemek isterimki bu boş bir uğraştır çünkü online bir oyunda yapımcının kendi hile koymadıktan sonra ( yapımcı para kazandığına göre hile koymayacaktır ) hile olmaz. Sadece bug olabilir ki bu buglarda öyle sandığınız gibi travianda altın falan kazanamazsınız.

Bu buglarıda yapımcı firma farkettiğinde hemen kapatır.

Online oyunlar konusunda size tavsiyemiz vaktinizi travianda gelişmeye harcayacağınıza evinizle, ailenizle ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi geliştirmeye harcarsanız bundan sonraki hayatınızda daha mutlu bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Bakın aşağıda bulunan Travian videosunda adamın biri travian’da bug bulmuş sizce bu bug çalışıyormudur? bence çalışmıyordur örnek olma açısından videoyu izleyin.


Benzer KonularMükemmel Tişort Savaşı Animasyon VideoAnkara Altındağ Çelik KapıAntalya Aksu Çelik KapıEskişehir Yarın Hava Nasıl OlacakYeni iPhone 4 Özellikleri


Paylaş

Etiketler: travian altın hilesi, Travian Bot Varmı, Travian Bug, Travian Hile Hakkında, Travian Hile Konusu, Travian Hile Varmı

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Travian Hileleri Güncel Aramalar
travian yapımcısı sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem49 sorgu, 1,553 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder