Tövbeler Tövbesi 11.Bölüm fragmanı ve özeti

Tövbeler Tövbesi 11. bölümüyle 7 Haziran 2011 Salı günü ATV ekranlarında yeni bölümüyle sizlerle buluşacak. Tövbeler Tövbesi 11. bölüm izlenimlerini cabadak.com adresinden takip edebilirsiniz. Tövbeler Tövbesi 11. bölüm özeti ve Tövbeler Tövbesi 11. bölüm yorumları için bizi takip etmeye devam edin.. Tövbeler Tövbesi 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda sitemizde olacaktır.

Dizinin Genel Özeti: Hayatları ayrı, dertleri aynı insanların yan yana saf tuttuğu Garipler Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan garson Mahir, çalıştığı gece kulübünden bir müşterinin kafasında şişe kırdığı için kovulur. Bir tesadüf eseri, gelinlikler içinde uçurumdan kendini atmaya kalkan bir kızı kurtarır. Kurtardığı kız, onu kovan patronunun kızı Pelin’dir.. Pelin neredeyse takıntı haline getirdiği bir aşkla Mahir’i sevmeye başlar. Ama Mahir mahalleden Fidan’la nişanlıdır ve nişanlısını da çok sevmektedir. Mahir şimdi çetin bir imtihanla karşı karşıyadır; ya sevdiği ve nişanlı olduğu Fidan’la evlenecek, ya da kaderinin ona çizdiği yoldan gidip zenginliği ve Pelini tercih edecektir. TÖVBELER TÖVBESİ’nde içimizden herhangi bir insanın derdini, acısını, sevincini bulacak ve dillerden düşmeyen nefis şarkılarıyla tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz..

Geçtiğmiz Hafta Oynayan Tövbeler Tövbesi 10. BÖLÜM ÖZETİ Şöyleydi:
Mahir, Fidan’la konuşmaya karar verir. Ancak yanlış yer ve yanlış zamanda gerçekleşen bu konuşmanın kavgaya dönmesi kaçınılmazdır. Bu durum pusuda bekleyen Fatma’ya yarar. Ailelerin de karıştığı tartışma Garipler Mahallesini hareketlendirir. Diğer yandan oynadığı oyunun esiri olmaya başlayan Oktay, Fidan’la bir kez daha başbaşa kalmanın planlarını yapmaktadır. Ancak Fidan’ı kandırmak artık gittikçe zorlaşmaktadır. Oktay için karar zamanı yaklaşmaktadır. Bu oyuna devam etmek mi? Her şeyi itiraf etmek mi?

Tövbeler Tövbesi 11.Bölüm fragmanı İzle

0 yorum:

Yorum Gönder