Süpercan Oyunu Nedir? Nasıl Oynanır ? Nereden, Nasıl İndirilir ?

TürkTelekom, oyun sektörüne adım attığından beri birbirinden güzel ve ilginç oyunlarlarla kendine bağlamayı başardı.

İlk Türk süper kahraman olma özelliğini taşıyan SüperCan çok büyük bir ilgi görerek fanatik bir oyuncu kitlesi yarattı. TTNET tarafından müşterilerine ücretsiz bir şekilde sunulan Süpercan oyunu en çok tutulan, sevilen popüler oyunlar arasında yerini sağlamlaştırmaya başladı. Oyun ilk olması, iyi seviyede ve beklentileri karşıladığı için çok tutuldu ve sevildi.

TTnetoyun.com.tr üzerinden online oyun, demo oyun ve flash oyun gibi kategorilerde oyun oynama keyfi sunan TTnet, bu sefer farklı bir kategoride oluşturduğu Süpercan isimli yepyeni bir oyun ile karşımıza çıkıyor.

www.supercanoyun.com üzerinden yayınlanan bu oyun, tamamen Türk Telekom tarafından oluşturulmuş olup, hiç bir ücret ödemeden oyunseverlere sunulmuştur. Biraz oyundan bahsetmemiz gerekirse, oyunda karakterini yönlendirdiğiniz Süpercan Türkiye’nin yeni süper kahramanı olarak adlandırılıyor. Örümcek Adam, Hulk, Iron Man ve Volverine gibi çocukların çok sevdiği kahramanlardan olan Marvel kahramanları ile Süpercan birlikte oluyor ve dünyayı kurtarmak için büyük ve eğlenceli bir maceraya atılıyor.

Süpercan oyununda hedef, diğer kahramanlar ile birlikte uzaydan gelen, çevreye tehlikeli atıklar saçan ve bulunduğu dünyayı tehlikeye sokan Robotları ortadan kaldırmak. Süper can bu olayları tek başına gerçekleştiremediğinde diğer süper kahramanlardan yardım alıyor ve dünyayı tehlikeli atıklardan korumak için birlikte savaşıyorlar.

Oyunda hedeflenen sadece çocuklar değil, ebeveynlerinden oynayabileceği bu oyun oynayanları keyifli dakikalar yaşatıyor. Henüz tek bir hedef ile oluşan Süpercan oyununun, ilerleyen zamanlarda farklı görevler ve maceralar ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Supercan nasıl oynanır? Ne gerekir? Nasıl giriş yapabilirim?

Süpercan oyununu oynayabilmeniz için Türk Telekom müşteri olmanız gerekmektedir. Aksi taktirde oyunu ücretli ve ücretsiz bir şekilde oynamanız mümkün değildir.

SüperCan oyunu indirilmesi nasıl yapılır?

Eğet Türk Telekom müşterisiyseniz, Süper Can oynayabilmek için www.supercanoyun.com veya www.ttcocuk.com adreslerinden hiç bir ücret ödemeden bilgisayarlarınıza indirerek, keyifli vakitler geçirmeye başlayabilirsiniz.

Oyunu hangi adresten bilgisayarıma indirebilirim?

Oyunu web sitesinden indirebildiğiniz gibi aşağıdaki adrestende bilgisayarlarınıza indirip, yükleme yapabilirsiniz.

Süpercan İndir

 

Nasıl üye olurum?

Oyunu daha önce hiç oynamadıysanız, ilk olarak üye olmanız gerekmektedir. Bu üyelik ile Türk Telekom kullanısı olduğunuzu onaylamak için bir aktivasyon yapmanız gerekiyor.

Nasıl oyun aktivasyonunu yaparım?

SüperCan indirdikten sonra oyunu bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Daha sonra Supercan yükleme aşamasına geçiyorsunuz. Yükle yaptıktan sonra ana ekranda sizden 0800 211 41 41 numarasını arayarak, oyunu aktivite etmeniz söyleniyor. Arama yaptıktan sonra o telefon numarası ile oyuna giriş yapabiliyorsunuz.

Süpercan tanıtım videosu izle

Yayınlanan Kategoriler Güncel, Türkiye, Yaşam Etiketler :d e v e süper can nasıl yenilir, flash oyun, İlk Türk süper kahraman, Nasıl İndirilir ?, Nasıl Oynanır ?, süper can 2 fragman izle, süper can 2 ilk video, süper can 2 izle, süper can 2 oyunu indir, süper can 2 perde, süper can 2 video, Super Can Izle, süper can oyna, süper can oyunu oyna, Süper Can robotlara karşı, süper can zıpzıp hilesi, süper can2 izle, SüperCan, süpercan 2 izle, süpercan 2 ne zaman, süpercan 2 ne zaman çıkacak, süpercan 2 oyunu indir, süpercan 2 video, süpercan full izle, supercan indir, süpercan izle 2 oyun nasıl, SüperCan nasıl oynanır, Süpercan nedir, SüperCan oynama, süpercan oynanışı izle, SüperCan oyun klavuzu, Süpercan oyun kuralları, süpercan oyun oynanışı, süpercan oyunu alarmları, süpercan oyunu bölüm 3 video, süpercan oyunu full izle, Süpercan Oyunu Nedir?, SüperCan rehberi, süpercan videoları, süpercan zıp zıp

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal etİsim *

E-posta * (will not be published)

İnternet sitesi

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz:

Kategori bilgisayarCep TelefonuDiyetDizilerDünyaEğitimEkonomiFeaturedGenelGüncelinternetİstanbulKanal İstanbulKobiKonutMagazinOtomobilSağlıkSecim 2011SinemaSiyasetSporTeknolojiTorba YasaTurizmTürkiyeYaşam BağlantılarTürkiye'nin Sohbet PlatformuWordpress TürkiyeVatan Son DakikaSon DakikaMetaKayıt OlGirişYazılar RSSYorumlar RSSWordPress.org EtiketlerAnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookgalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumuSSKtokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa emekliliktorba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı Son Yorumlar oyunwebsitesi in PAU 2010-2011 Yaz Dönemi Genel İşleyişi
"güzel bir makale…"SAİM in Çiğköfte sağlığa zararlı mı?
"hijyen yeterli ve malzemelerde taze ise ; pul biberinden vitamin ve antioksida…"emrah in Fifa Milli Takımlar Sıralaması 2011 Açıklandı
"türkiye bu sene çok kötü ama BİZİM İÇİN HER ZAMAN TÜRKİYE…"musa in Torba Yasası Ne Zamana Kadar Uzatıldı 2011
"bu torba yasasını acaba uzatacaklar mı uzatırlarsa çok iyi olur…"hikmet in Kredi borcu olan çiftçiye müjde!
"çiftçi borçlarının yapılandırıldığı mini torba yasasında var diyorla…" En Çok Yorumlananlar Torba Yasa'da Bağ-Kur'luya Erken Emeklilik Fırsatı Emeklilik için yaşı bekleyenlere müjde! Muhteşem Yüzyıl dizisi RTÜK'e şikayet yağmuru - 2. bölüm fragmanı - dizi izle Sözleşmeli Er Alımı ve Sözleşmeli Er Şartları 2011 Erken Emeklilik Yasa Tasarısı 2010-2011 Kayseri Toki Kura Çekilişi Sonuçları Son Makaleler Süpercan Oyunu Nedir? Nasıl Oynanır ? Nereden, Nasıl İndirilir ?Yoruyor şişmanlatıyor ve acıktırıyorMeyve ve sebzeleri mevsiminde tüketinDiyabet Hastalarının Tedavi İçin Hastaneye Gitmesine Gerek KalmayacakAnadolulu KOBİ’lere 500 bin euro destekFethullah Gülen New York Times’ın Manşetinde Etiket Bulutu AnkaraBaşbakan Recep Tayyip ErdoğanBirCEP TelefonudiyabetDiyetEdenEkonomifacebookgalatasarayGenelgoogleHaberinternetkanserKOBİkosgebmemurMetinNinreklamSağlıkSGKSosyal Güvenlik KurumuSSKtokiToplu Konut İdaresiTorba KanunTorba TasarıTorba YasaTorba yasada neler var?torba yasa emekliliktorba yasa maddeleritorba yasa ne zaman çıkacaktorba yasasında neler varTorba Yasa TasarısıTürkiyeYaYaşamYeniYÖKİlkİstanbulŞEKERşeker hastalığı sohbetcabadak.xml

Cover WP Theme

© 2011 Güncel Bilgi Paylaşım Sitesi

Genel Kişisel WebKişisel web sitesiKişisel web sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder