Sertap Erener Konseri

Sertap Erener Konseri - Bilet Fiyatları - 23 Haziran 2011 - Harbiye ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Kültür-Sanat Sertap Erener Konseri Haziran 16, 2011 at 10:07 | Kültür-Sanat Yorum Yaz            


Sertap Erener Konseri – 23 Haziran 2011

Sertap Erener Konseri ne zaman? Sertap Erener konseri nerede ve bilet fiyatları ne kadar? Sertap Erener konserin makanı neresi? konser hakkındaki bütün sorularınızın cevabı, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ulaşım ve iletişim bilgilerini yazımızın devamında yer almaktadır.

Herkesin bildiği üzere Eurovision Şarkı Yarışmasının birincisi ve Türkiye’nin efsane sesi Sertab Erener eskimeyen şarkılarıyla dinleyicilerine büyülü saatler yaşatmaya Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesine geliyor.

sertap erener, kimdir,konserleri,şarkıları,SERTAP ERENER

Sertab Erener müzik kariyerine 950 binlik resmî kayıt satışıyla “En çok satan Albüm” olan “Sakin Ol” (1995) ile başladı. Daha sonra “Lâl” (1994), “Sertab Gibi” (1996), Sony Music International tarafından Platin Plak ile ödüllendirilen “Sertab” (1999) albümlerini ve Yunan sanatçı Mando’yla birlikte “Aşk” (2000) single’ını piyasaya sürdü. Ricky Martin’den Jose Carreras’a; Makber’den Mozart’a kadar çok sayıda usta sanatçıyla ve pek çok müzik türünde çalışması bulunan deneyimli sanatçı,  48. Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Every Way That I Can” adlı parçasıyla Türkiye’yi birinciliğe taşıdı.

Sertap Erener Konseri’nin Bilet Fiyatları;

1. Kategori: 105,00 TL
2. Kategori: 95,00 TL
3. Kategori: 75,00 TL
4. Kategori: 65,00 TL
5. Kategori: 55,00 TL
Protokol: 150,00 TL

Biletleri http://www.biletix.com/event.htm?id=MCE03 adresinden online olarak temin edebilir, satın alabilirsiniz.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Salonu Oturma Planı ve Ulaşım Bilgileri İçin Buraya Tıklayın.


Bu Konuya Bakanlar Bunlarada Baktılar2010 Fiba Dünya Şampiyonası Türkiye Bilet Fiyatları Biletler SatıştaSertap Erener Açık Adres Video Klip İzleFeridun Düzağaç Balans Jolly Joker Konseri Bilet Fiyatı2010 Fiba Dünya Şampiyonası Türkiye Bilet Fiyatları


Paylaş

Etiketler: biletix, biletix biletleri, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava, Sertap Erener, Sertap Erener Bilet, Sertap Erener Konserleri

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Sertap Erener Konseri Güncel Aramalar
sertap erener 23 haziran konser biletleri sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem45 sorgu, 1,856 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder