Seçim sonuçları beyazgazete'de





İlgili Haberler:  Seçim simsarları sahnede
  Seçim Öncesi Ak Parti'ye çirkin oyun
  Yasağa aldırış etmedi
  Kemal Kılıçdaroğlu seçim yasağını deldi
11 Haziran 2011 Cumartesi - 22:41 - Beyaz Gazete Özel Seçim sonuçları beyazgazete'deTürkiye'nin en güvenilir haber portalı beyazgazete, 12 Haziran seçimlerinde, seçim sonuçlarını en hızlı ve en doğru iletecek adres olacak. Türkiye nefesini tuttu seçim sonuçlarını bekliyor. Bu pazar, seçim yasağı kalktığından itibaren beyazgazete.com'u tıklamanız için çok fazla neden var.
Seçim sonuçları 12 Haziran'da da en hızlı ve en kolay beyazgazete.com’dan öğrenilecek. beyazgazete.com seçim günü için size özel dizayn ediliyor. Kafa karıştırıcı rakamların arasında kaybolmadan siteye girer girmez seçim sonuçlarından net biçimde haberdar olabileceksiniz.
İl il, ilçe ilçe oy oranlarını detaylı olarak inceleyebilecek, ne kadar sandığın açıldığını an be an takip edebilecek, o andaki oy durumuna göre hangi partinin hangi ilden ne kadar milletvekili çıkardığını kolayca öğrenebileceksiniz.

Seçimin hem Türkiye çapında hem de yurt dışında yarattığı yankılar da en hızlı ve en doğru biçimde beyazgazete.com’da olacak.

Kısacası seçim sonuçları en kolay ve en ayrıntılı biçimde seçim analizi sayfalarımız da sizleri bekliyor olacak.

12.06.2011 01:55:31
Seçim Öncesi Ak Parti'ye çirkin oyun
Türkiye yarın tarihi bir seçime gidiyor ama İstanbul'dan gelen bir haber seçimleri sobote etmek için her türlü çirkin oyunun denendiğini ortaya çıkardı. detay

12.06.2011 00:38:47
Kemal Kılıçdaroğlu seçim yasağını deldi
Kılıçdaroğlu, seçim yasağının başlamasından 15 dakika sonra halka hitap ederek yasağı deldi. detay

0 yorum:

Yorum Gönder