Seçim Öncesi Ak Parti'ye çirkin oyun





İlgili Haberler:  Yasağa aldırış etmedi
  Kemal Kılıçdaroğlu seçim yasağını deldi
  seçim sonucu=beyazgazete
  Seçim sonuçları beyazgazete'de
12 Haziran 2011 Pazar - 01:55 - İHA Seçim Öncesi Ak Parti'ye çirkin oyunTürkiye yarın tarihi bir seçime gidiyor ama İstanbul'dan gelen bir haber seçimleri sobote etmek için her türlü çirkin oyunun denendiğini ortaya çıkardı. Seçim 2011 (Son Detaylar)

Seçimlere saatler kala seçmenin tercihini etkilemek için her türlü çirkin kampanyanın devrede olduğu ortaya çıktı. İstanbul'da yaşanan son olay bunun açık bir örneği.

İddiaya göre İstanbul'da Başbakan Erdoğan adına bir sim kart alındığı ve o sim kart üzerinden binlerece seçmene sözde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağzından seçmenlerin oy tercihini Ak Parti aleyhine etkilemek için mesajların gönderildiği öğrenidi.

O mesajlarda, "Biz iktidar olabilmek için yeterli oyu aldık, siz yarın oylarınızı Saadet Partisi'ne veriniz" yazdığı ortaya çıktı.

Erdoğan'ın adını kullanarak o mesajların kim ya da kimler tarafından gönderildiği henüz bilinmiyor ama bu seçim sürecinin bugüne kadar yaşanan tüm seçim süreçlerinden farklı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Çünkü seçmenin oy tercihini etkilemek için her türlü çirkin oyun sahnede...

0 yorum:

Yorum Gönder