Sıcaklar azalıyor, yağış var





İlgili Haberler:  Seçim Heyecanı Başladı
  Tekirdağ 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri
  Seçim simsarları sahnede
  Seçim Öncesi Ak Parti'ye çirkin oyun
  Seçmene baskı iddiası!
  Seçmene baskı iddiasıyla 3 kişi gözaltında
  Seçim Heyecanı Başladı
  Siirt 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri
  Seçim Heyecanı Başladı
  Van 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri
  AK Parti birinci çıktı
  Başbakan Erdoğan kendi sandığında kazandı
  Köyde seçim protestosu
  Köylülerden seçim protestosu
12 Haziran 2011 Pazar - 11:07 - Beyaz Gazete Özel Sıcaklar azalıyor, yağış varMilletvekili genel seçimlerinin yapılacağı bugün yurdun büyük bölümü yağışlı geçecek. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Seçim 2011 (Son Detaylar)

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, yurdun büyük bir bölümünde aralıklarla görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; Marmara, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır), Adana, Osmaniye, Manisa, Bolu, Düzce, Çorum, Amasya, Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Şırnak ve Hakkari çevrelerinde toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Doğu bölgelerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar, genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Marmara, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır), Adana, Osmaniye, Manisa, Bolu, Düzce, Çorum, Amasya, Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yetkililer yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, yıldırım düşmesi, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların batısı (Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ) ile zamanla bölge genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri dışında bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Manisa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı doğusu ile zamanla bölge geneli çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri (Burdur, Isparta ve Antalya'nın iç kesimleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra Adana ve Osmaniye çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas ile öğle saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Bolu ve Düzce çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Çorum, Amasya, Tokat ile Samsun ve Ordu' nun iç kesimlerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve doğusu ile gece Malatya ve Elazığ çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuzeydoğusunda (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır) lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hakkari ve Şırnak çevreslerinde toz taşınımı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla kuzey ve batısı çok bulutlu, gece saatlerinde Adıyaman ve Diyarbakır çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BEYAZ GAZETE



0 yorum:

Yorum Gönder