Sahneye rakı sofrası koydular





17 Haziran 2011 Cuma - 00:00 Sahneye rakı sofrası koydularKenan Doğulu Harbiye Açık Hava'yı Sibel Can ile salladı. İkilinin düeti, sahneye kurdukları rakı sofrası geceye damgasını vurdu. Sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri Doğulu'nun konserine akın etti. Konserin ilk yarısında son albümü " Patron"dan şarkılar seslendiren Doğulu bir hayranı ile " Ara Beni Lütfen" şarkısında dans etti. Konserin ikinci yarısı ise Kenan Doğulu ve Sibel Can'ın " Hançer" klibinin çekimlerinin arka planı görüntüleri ile başladı. İkili klip çekimi arkasında bol bol sohbet ederken " Hançer" şarkısının hikayesinden bahsettiler. Sibel Can uzun süredir Kenan'dan şarkı istediğini ve sonunda kendisine yakışacak bir şarkı verdiği için teşekkür ederken Kenan ise " Hançer'i yazdığımda Sibel'in okumasını hayal ettim. Tam Sibel'lik bir şarkıydı. İlk dinlediğimde ondan tüylerim diken diken oldu. Evde saatlerce Sibel'in kaydını dinledim. Çok içlendiğim için hemen bir şişe rakı içtim. Tabiki şişeli devirdikten sonra da hüngür hüngür ağladım."diyerek espriyi yaptı. Bu görüntülerden sonra ikili sahneye çıktığında Harbiye Açık Hava adeta yerinden oynadı.


Sırt ve göğüs dekolteli elbisesi ile göz kamaştıran Sibel Can, Kenan Doğulu'da kıyafet değiştirerek eşlik etti. İkili " Hançer" şarkısını sahnenin ortasına konan rakı masasında söyleyerek büyük alkış aldılar. Şarkı bittiğinde seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar okuyan ikiliden Kenan Doğulu rakı masası gitmeden rakı bardağını fondip yapması alkış topladı. İkili daha sonra Kenan'ın " Bunlar da Geçer" şarkısında düet yaptılar. Hareketli parça ile tüm seyircileri ayağa kaldıran ikilinin samimi dansları, Sibel Can'ın kıvrak figürleri herkesi coşturdu. Konseri izlemeye gelen sosyete ise yerinde duramadı. Sibel Can ve Kenan Doğulu birbirlerine iltifatlar yağdırdıktan sonra Can herkese teşekkür edip sahneden ayrıldı. Doğulu ikinci yarıda eski şarkılar " Yakarım Bilirsin", " Tutamıyorum Zamanı", " " Kurşan Adres Sormaz ki" gibi şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık iki buçuk saat süren konserin sonunda izleyicler unutulmaz bir Kenan konseri yaşadılar.

GECEDEN NOTLAR:

* Konseri izlemeye gelenler arasında Kenan'ın annesi Serpil Doğulu, Merve Terim-Ahmet Baran Çetin, Selhan Aloğlu, Ralph-Sanem Tezman, Moris-Merve Kohen, Aslı Şen, Sibel Can'ın oğlu Engincan gibi ünlü simalar vardı.

* Serpil Doğulu oğlu Kenan'ın özel hayatıyla ilgili sorulara cevap verdi. Son zamanlarda çıkan Amerikalı gelin haberleri ile ilgili Serpil hanım " Şu an öyle bir durum yok. Ama keşke evlense Kenan..."dedi.

* Konser sırasında Ahmet Baran Çetin sigara yasağını deldi. Harbiye Açık Hava'da sigara yasağı olduğu halde gizli gizli içmeye çalışan Ahmet Baran Çetin objektifilere böyle yakalandı.

* Konser'de ufak da olsa yer yer boşluklar olması da dikkatlerden kaçmadı.

* Konser çıkışı Sibel Can röpörtaj vermek üzereyken birden güvenlik güçlerinin gelip gazetecileri itmesi ile ortam bir anda gerildi fakat daha sonra Sibel Can röpörtaj vermek istediğini söyleyince ortam yatıştı.

* Kenan'a sahnede her zaman olduğu gibi kardeşi Ozan Doğulu eşlik etti. " Bunlar da Geçer" şarkısında abi kardeşin sarılıp birbirlerini öpme anı görülmeye değerdi.

* Günlerdir Şebnem Ferah ile birlikte olduğu idda edilen Efes Pilsen'in milli basketbolcusu Cenk Akyol konsere sevgilisi Fenerbahçe'nin milli voleybolcusu Naz Aydemir ile geldi. Israrla Şebnem Ferah'la ilişkisi olduğu idda edilen Cenk Akyol'un sevgilisi Naz Aydemir ile el ele bir şekilde konseri izlemesi dedikoduları sonlandırdı.

Magazinci.com


0 yorum:

Yorum Gönder