Regaip Kandili Mesajları


Regaip Kandili Mesajları Sözleri
seçtiğimiz kandil mesajları listesine ulaşın.Regaip Kandili mesajları ile sevdiklerinize tebessüm ettirin.İşte Regaip Kandili mesajları:

Regaip Kandili Mesajları Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.Mübarek Regaip kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun… Kandiliniz mübarek olsun!Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.Regaip kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun…Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun…Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.Bu gece Beraat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.

kaynak:www.efsaneblog.com

Gelen Aramalar:kandil mesajı facebookta paylaş (1)regaip sms kandil (1)regaip kandilin mesajları facebookta (1)regaip kandili mesajları resimli facebookta paylaş (1)regaip kandili mesajlari faebooka gonder (1)regaip kandili facebook paylaşımları mesajları (1)regaip kandile ilgli güzel yazılı söz (1)Regaip kandil mesajı (1)regaib kandili mesajları paylaş facebookta (1)regaib kandili mesajları facebookta paylaş (1)regaib kandili kutlamaları için mesaj facebok (1)kandili mesajları (1)KANDİL RESİMLİ MESAJLARI FACEBOOK (1)kandil mesajları sözleri (1)resimli kandili mesajları face (1)

0 yorum:

Yorum Gönder