Ozan Arif Canlı Yayında Ağır Sözler

Ozan Arif Canlı Yayında Ağır Sözler Sarfetti - Video Haber ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Siyaset, Video Haber Ozan Arif Canlı Yayında Ağır Sözler Haziran 22, 2011 at 14:15 | Siyaset, Video Haber Yorum Yaz            


Ozan Arif Canlı Yayında Ağır Sözler

Ülkücü camianın Ozan Arif’i Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli ve ekibi için canlı yayında çok ağır sözler söyledi. Aşağıda bulunan videoda Ozan Arif’in bütün bu konuşmaları izleyebilirsiniz.

Ozan Arif’in bu ağır sözleri için, bakalım MHP lideri Bahçeliden nasıl bir karşılık gelecek ilerleyen günlerde bekleyip göreceğiz.

Sizce Devlet Bahçeli istifa etmelimi ? yorum bölümümüzden fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Müzisyen ve Halk Adamı Ozan Arif’in canlı yayında MHP lideri Devlet Bahçeli ve kaset skandallarına adı karışan MHP’lileri ağır çok sözlerle eleştirdi ve MHP tabanını isyana çağırdı.

Gazeteci Ahmet Hakan’ın sunduğu ve CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına canlı yayın konuğu olan Ozan Arif bakın neler söyledi.

OZAN ARİF; “Kurultayı bile beklemeden gitmesi gereken bir zat var MHP’nin başında şu an. Şu kadar milletvekili kaybetmeşiz, şu kadar rey kaybetmişiz çıt çıkmıyor. Zaten muhteremin cemalini kimse görmedi. Annesi kadir gecesi doğurmuş. Yüzde 18 oy alınca keramet saydı.

Komplodur… Şudur budur… Tabi ki komplodur. Peki bu kepaziliğe düçar olmuş, bu rezilliğin içinde bulunmuş, beyefendinin sağına soluna bardak gibi dizdiği bu zevat yol arkadaşları mı, arkadaşları…

Şimdi soruyorum eliniz bir şerefsizlik yapıyorsa, ayağınız bir şerefsizlik yapıyorsa, şimdi el ayak suçlu demek mi bir çıkar yoldur, yoksa suçu beyinde mi aramak gerekir. Bu kepazelikten başka türlü bu hareketin arınması mümkün değildir. Bu takımla bu ekiple güzel günler görmemiz mümkün değil. Ben ağlama duvarına döndüm… Ben tabandan tavana bu işin düzeleceğine inanmıyorum. Ben tabanı isyana çağırıyorum. Böyle bu işi halletmemiz mümkün değil.”

Ozan Arif: Bahçeli’nin Yol Arkadaşları Şerefsiz Çıktı – Video


Bu Konuya Bakanlar Bunlarada BaktılarOzan Arif Ülkücü Gençlik Video İzle


Paylaş

Etiketler: Devlet Bahçeli, ozan arif video

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Ozan Arif Canlı Yayında Ağır Sözler Güncel Aramalar
sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem41 sorgu, 1,073 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder