Okan Bayülgen öyle bir soru sordu ki...





12 Haziran 2011 Pazar - 05:35 - Beyaz Gazete Özel Okan Bayülgen öyle bir soru sordu ki...Okan Bayülgen sanatçı Meriç'e öyle bir soru sordu ki, güzel sanatçı Nez utandı, sıkıldı... VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in sunduğu Disko Kralı’na yine, müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri konuk oldu.
Konukları, telefon bağlantıları, skeçleri, canlı performansları ve sabaha kadar süren eğlencesiyle “Disko Kralı”, gecenin yine vazgeçilmezi oldu. Disko Kralı’nın bu haftaki konukları Emre Altuğ, Nez, Hakan Peker, Simge, Didem İnselel ve Ragıp Savaş‘tı.
Emre Altuğ, Nez ve Hakan Peker’in canlı performansları göz doldururken, İstanbul metrosunda yaptıkları müzik ziyafeti sosyal medyada saatler içinde yüzlerce kişi tarafından paylaşılan Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Caz Korosu üyeleri de canlı yayında eserlerini sergiledi.

Okan Bayülgen’in program konuğu Meriç’e sorduğu soru hem ekranları başında izleyenleri, hem de stüdyodakileri şaşkına çevirirken, Meriç’in o soruya verdiği cesurca cevap karşısında stüdyodakiler daha da şaşkına döndü. Okan’ın sorduğu soru programın diğer konuğu Nez’i bile utandırdı. Nez o soru sorulunca başını sağa doğru çevirdi…

Bayülgen, Meriç’e “Hiç erotik bir rüya gördünüz mü” diye sordu. Meriç ise “Evet gördüm. Çok klasik olacak ama rüya yatakta geçiyordu” diyerek o soruya cevap verdi.

BEYAZ GAZETE


0 yorum:

Yorum Gönder