Oğlum seni MİT'çi yapayım mı?





12 Haziran 2011 Pazar - 09:53 - Habertürk Oğlum seni MİT'çi yapayım mı?Ankara'da Ufuk D. “Seni MİT'e yerleştiririm” diye kandırdığı arkadaşına önce bir kadının aracını kundaklattırdı, ardından kadının çıplak fotoğraflarını istedi. Nihat K., “Kurtlar Vadisi'ne özendim” dedi. Tuzak kurulan kadın, adamın baldızı çıktı. “Seni MİT’e yerleştiririm"

Ankara’da marangoz olarak çalışan Ufuk D. döküm işiyle uğraşan arkadaşı Nihat K.’ya bir aracı göstererek, “Seni MİT’e yerleştiririm. Bana dosyanı hazırla getir. Ama MİT’te çalışan ve bilgi sızdıran karı kocanın aracını yakmam gerek” dedi. Nihat K. dosyasını hazırladı ve Ufuk D.’nin kendisine gösterdiği aracı gece yarısı kundakladı. MİT’e girme hayali kuran Nihat K., sık sık aradığı Ufuk D.’den, “Biraz sabret o kadar kolay olmuyor. Konuştum seni alacaklar” yanıtıyla karşılaştı. Aradan bir yıl geçtikten sonra yeniden Nihat K.’yı arayan Ufuk D., “Salı günü dosyanı ele alacaklar. Ama bir görevin daha var. Aracını kundakladığın kadının evine gireceksin ve kadının çıplak fotoğraflarını çekeceksin” dedi. Nihat K. arkadaşı Hakan K. ile birlikte önceki gün Ufuk D.’nin gösterdiği eve girdi.

Gaz sıktılar

Kar maskesi takan iki kafadar, Ufuk D.’nin kendilerine verdiği anahtarla öğretmen R.S.’nin evine girerek yatak odasına saklandı. Eve dönen R.S., karşısında kar maskeli iki kişiyi görünce çığlık atmaya başladı. Bu sırada Nihat K.’nın elini ısıran R.S.’den korkan iki kafadar gaz sıktıkları genç kadını dövdü. R.S.’yi döven iki kafadar, fotoğraf çekemeden kaçtı. Genç kadının çığlıklarını duyan komşuları kaçan aracın plakasını polise bildirdi. Polis, kısa sürede aracın sahibine ulaştı. Yakalanan araç sahibi Osman K. arabasını ağabeyine verdiğini söyleyince, polis Nihat K.’yı gözaltına aldı. Nihat K.’nın “Ufuk D. beni MİT’e yerleştirme vaadinde bulununca verdiği görevleri yerine getirdim. Kurtlar Vadisi’ne özendim” dediği öğrenildi.

Baldızının yanına çıktı

Nihat K.’nın ifadesi doğrultusunda aranan Ufuk D. ise olaydan sonra hastaneye kaldırılan baldızının yanında bulundu. S.R.’ye SSK Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi’nde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu sırada gözaltına alınan Ufuk D., hakkındaki suçlamaları reddetti. Polis, Ufuk D.’nin baldızına neden böyle bir tuzak kurduğunu araştırıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder