O kavga Habertürk'te devam etti





15 Haziran 2011 Çarşamba - 22:33 - Beyaz Gazete Özel O kavga Habertürk'te devam ettiGeçtiğimiz günlerde canlı yayında az kalsın Hakan Bayrakçı'dan dayak yiyecek olan gazeteci Barış Yarkadaş, Balçiçek İlter'in hazırlayıp sunduğu Karşıt Görüş'e konuk oldu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Balçiçek İlter, programına konuk olan Yarkadaş’a o anı sorup, Yarkadaş’ın endişelenip endişelenmediğini sordu.

Barış Yarkadaş Hakan Bayrakçı’nın eleştiriye tahammüle olmayan birisi olduğunu ifade ederek “Hakan Bayrakçı ne yazık ki medeni tartışma ölçülerinin ne yazık ki dışına çıktı. Oysa ki çok güzel bir tartışma ortamı vardı. Ben Hakan beyin başına gelecek bir şey gelecek diye korktum. Ben sakinliğimi korumaya çalıştım. Aslında yaptığı beni hiç şaşırtmadı. Çünkü daha önce biz Hakan beyle karşı karşıya birkaç televizyon programında karşı karşıya gelmiştik. Eleştiriye tahammülü olmadığını biliyorum. Ve ben dikkat ederseniz, sakinliğimi hiç bozmadım ama hiç hoş bir tablo olmadı.” dedi.

Barış Yarkadaş’ın bu sözlerinden sonra canlı yayına telefonla bağlanan gazeteci Hakan Bayrakçı ise Barış Yarkadaş’ı suçlamaya devam etti. “Benim bir daha Barış Bey'le karşı karşıya gelmeme gerek yok” diyen Bayrakçı, o tartışmanın nedenini ise kendine iftira atılmasına bağladı. Barış Yarkadaş’ın kendisini adım adım sinirlendirdiğini dile getiren Bayrakçı “Bir psikoloğa da sorsanız bunu diyecektir.” dedi.

Balçiçek İlter ise bu görüntülerin hoş olmadığını söyledi. İlter’e cevap veren Bayrakçı “Şimdi olsa ayağa kalkmazdım tabii. Ama birisi ısrarla gözünüzün içine baka baka iftira atıyorsa çileden çıkmamak elde olmuyor.” diye konuştu. Balçiçek İlter'in Hakan Bayrakçı ve Barış Yarkadaş'ı barıştırma çabası ise olumsuz sonuçlandı.

BEYAZ GAZETE






0 yorum:

Yorum Gönder