Nihat Doğan konuştu, Türkiye hem ağladı hem güldü





İlgili Haberler:  Sürpriz veda
  Survivor Ünlüler-Gönüllüler Asena elendi, Nihat havalara uçtu
  Nouma, Nihatçıları öptü
  Pascal Nouma, Nihatçıları öptü
  Survivor'da bugün...
  Survivor: Ünlüler-Gönüllüler
  İşte Nihat Doğan gerçeği
  Nihat Doğan'ın beden dili ne diyor?
  Didem Ceren veda etti
  Adaya Didem veda etti
  Nihat'tan Derya'ya
  'Esas mesele hayat okyanusunda köpek balıklarıyla yüzmektir'
  Akıll ol Taner!
  Nihat Taner'e posta koydu
14 Haziran 2011 Salı - 03:59 - Beyaz Gazete Özel Nihat Doğan konuştu, Türkiye hem ağladı hem güldüSurvivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması'nın son virajını geçerek finallere katılmaya hak kazanan Nihat Doğan, Kıbrıs'ta yapılacak olan finalde mücadele etmeye hak kazandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Survivor yarışmasının en zor oyununda Taçmin, Nihat ve Taner bu zorlu mücadele karşı karşıya geldi. 14 parkur ve 2 bölümden oluşan dokunulmazlık oyununda ilk elenen Taçmin oldu. İkinci turda Nihat ve Taner’in kıran kırana geçen mücadelesinin sonunda gülen taraf Nihat oldu. Dokunulmazlığı alan Nihat Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak olan finallere de gitmeye hak kazandı. İlk turda elenen tek bayan yarışması Taçmin ile adanın muzip çocuğu Taner ise SMS oylamasına kaldı.

Dokunulmazlık oyununu bin bir güçlükle kazanan Nihat Doğan ise sevincinden ağladı. “Kral Finalde. Korkunun ecele faydası yok. Bekle beni Derya geliyorum” diyen Nihat Doğan kendisine destek olan herkese de teşekkür etti. Nihat Doğan “Allah’ım sana şükürler olsun. Kıbrıs sana söylemişti. Kral Kıbrıs’a gelecek demiştim. Kral Kıbrıs’ta yarışacak demiştim. Başından itibaren söyledim. Bakın kral finalde. Finalde Derya’yı devireceğim. Kral geliyor, ben takmam sporcu mporcu..”diyerek Derya Büyükuncu’ya adeta meydan okudu.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
Nihat Doğan "Başından beri savaşımı yalnız verdim. Bir başıma savaştım. Tek başıma savaştım adada. Burda yalan yok her şey gerçek dedim. Ve kral tek başına savaşını verip, finale çıkacak dedim. Bugün finaldeyim. Bir önceki hafta SMS’e çıktım. 1’e karşı 9 kişi ile savaştım SMS’te. Bana SMS atıp, bana inanan, ekran başında bana dua eden sadece ve sadece benim finalde olmam için dua eden herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Bana bu anı yaşatan Allah’ım sana şükürler ediyorum. Bu finali, bu dokunulmazlık sembolünü 11 yaşımdan beri bana hem analık hem babalık yapan o melek yüzlü anneme, anneme hediye ediyorum. Annecim seni çok seviyorum. Bir hafta kaldı. Bir hafta sonra yanındayım. Ellerinden öpüyorum. Bütün annelere armağan ediyorum bu dokunulmazlık ödülünü.” dedi.

BEYAZ GAZETE


0 yorum:

Yorum Gönder