MFÖ Konseri Harbiye Açıkhava Konseri

MFÖ Konseri Harbiye Açıkhava Konseri ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Kültür-Sanat MFÖ Konseri Harbiye Açıkhava Konseri Haziran 18, 2011 at 14:35 | Kültür-Sanat Yorum Yaz            


Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) Konseri – 27 Haziran 2011

Türk Pop Müziği’nin gelmiş geçmiş en iyi, efsane grubu Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), sevenleriyle bir kere daha Harbiye Açık Hava’da kucaklaşmaya hazırlanıyor.

MFÖ, otoritelerce Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli topluluğu olarak kabul ediliyor. 40 yıl boyunca içinde “Ele Güne Karşı” (1984), “Peki Peki Anladık” (1985) ve “No Problem” (1987) gibi kült çalışmaların olduğu toplam 13 albüme sahip olan grup, eskimeyen şarkılarıyla 7’den 70’e her nesilden müzikseverin beğeni ve takdirini toplamaya devam ediyor.

MFÖ Konseri ne zaman? MFÖ Konseri nerede ve bilet fiyatları ne kadar? MFÖ Konserinin mekanı neresi? konser hakkındaki bütün sorularınızın cevabı, Cemil Topuzlu Açıkhava Salonu ulaşım ve iletişim bilgilerini yazımızın devamında yer almaktadır.

Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) Açıkhava Konseri’nin Bilet Fiyatları;

1. Kategori: 105,00 TL
2. Kategori: 95,00 TL
3. Kategori: 75,00 TL
4. Kategori: 65,00 TL
5. Kategori: 55,00 TL
Protokol: 150,00 TL

Biletleri http://www.biletix.com/event.htm?id=MCE07 adresinden temin edebilirsiniz.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Salonu Ulaşım,Otopark ve  Harita Bilgileri İçin Buraya Tıklayın.


Benzer KonularKırıkkale Yarın Hava Nasıl OlacakNevvar Salih İşgören Alsancak Devlet Hastanesi Randevu AlmaKastamonu Hanönü ResimleriTrabzon Beşikdüzü KaymakamlığıAmfibi Deniz Piyade Tugayı Eski Foça İzmir


Paylaş

Etiketler: MFÖ Konseri, MFÖ Konseri Bilet, MFÖ Konseri Ne Zaman

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara MFÖ Konseri Harbiye Açıkhava Konseri Güncel Aramalar
sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem46 sorgu, 9,313 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder