Mario Frangoulis Konseri

Mario Frangoulis Konseri - Bilet Fiyatları - 22 Haziran 2011 ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Kültür-Sanat Mario Frangoulis Konseri Haziran 16, 2011 at 09:21 | Kültür-Sanat Yorum Yaz            


Mario Frangoulis Konseri – 22 Haziran 2011

Mario Frangoulis Konseri ne zaman? bilet fiyatları ne kadar? Mario Frangoulis konserin makanı neresi?  Mario Frangoulis kimdir? hakkında bütün sorularınızın cevabı ve Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ulaşım ve iletişim bilgilerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Klasik müziğin parlayan yıldızı Mario Frangoulis Türkiye’de!

İngilizce’den İtalyanca’ya; İspanyolca’dan Fransızca’ya pekçok dilde müzik ziyafeti veren genç Yunan tenor klasikle moderni, gelenekselle yeniyi ustaca harmanlıyor.

Operaya kattığı Akdeniz ezgileri ve kendisine özgü yorumuyla Mario Kraus ve Nicola Rescigno gibi duayenlerin onayını alan Frangouis, 2005 yılında En İyi Film Müziği kategorisinde Grammy ödülüne aday gösterilen “De Lovely” filminde Lara Fabian ile birlikte “So in Love” adlı parçayı seslendirdi. “Sometimes I Dream” (2002) adlı ilk albümünün ardından “Follow Your Heart” (2005) ile yeteneğini bir kere daha kanıtlayan genç yetenek, önümüzdeki yıllarda adından daha çok söz ettirecek gibi gözüküyor.

Mario Frangoulis Konseri’nin Bilet Fiyatları;

Biletleri http://www.biletix.com/event.htm?id=MCE02 adresinden online olarak temin edebilir, satın alabilirsiniz.

1. Kategori: 105,00 TL
2. Kategori: 95,00 TL
3. Kategori: 75,00 TL
4. Kategori: 65,00 TL
5. Kategori: 55,00 TL
Protokol: 150,00 TL

Mekan Hakkında Bilgiler:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu Oturma Planı ve Ulaşım Bilgileri İçin Buraya Tıklayın.


Benzer KonularÇankırı Bayramören KaymakamlığıÇankırı Hafta Sonu Hava Durumu Nasıl Olacak1299 empire exeGaziantep Oğuzeli Çelik KapıBalıkesir Kepsut Çelik Kapı


Paylaş

Etiketler: Mario Frangoulis Bilet, Mario Frangoulis Kimdir, Mario Frangoulis Konser

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Mario Frangoulis Konseri Güncel Aramalar
mario frangoulis 2011 konser sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem46 sorgu, 3,802 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder