Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda Yayınlanacak

Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda 2011 Yayınlanacak? ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Televizyon Dünyası Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda Yayınlanacak Haziran 22, 2011 at 13:40 | Televizyon Dünyası Yorum Yaz            


Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda Yayınlanacak

Herkesin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümleri hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu’da çok şeyin değişeceği gibi yayınlandığı kanalda değişecek gibi görünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film’in atv ile parasal sorunlar yaşadığı konuşuluyor , Bu sebepten dolayı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonda yayın hayatına yeni bir kanalda devam edeceği tahmin ediliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film’in atv ile ciddi anlamda parasal sorunlar yaşadığı ve dizinin önümüzdeki yeni  sezonda TNT’de ekrana geleceği belirtiliyor.

‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun, Doğan Grubu’nun atılım yapan kanalı TNT’ye geçeceğini ise Milliyet duyurdu. Gazetenin eki Cadde’de yer alan haberde “Geçen hafta tatile giren ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, önümüzdeki sezon yeni kanalında olacak” denildi.

Kurtular Vadisi dizisi uzun yıllar yayınlandığı Show TV’ ile parasal sorunlardan dolayı yollarını ayırdıktan sonra Star TV’ye geçmişti. Dizi burada ise Avrupa maçları yüzünden yayınlanma sıkıntısı yaşamış ve geçtiğimiz sezon atv ile anlaşılmıştı.


Benzer KonularEdirne Göğüs Hastalıkları Hastanesi Randevu SistemiWosvagen Bisiklet – VideoKütahya Emet Çelik KapıKaraman Kazımkarabekir ResimleriBurdur Çavdır Resimleri


Paylaş

Etiketler: kurtlar vadisi, pana film, tnt kanalı

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda Yayınlanacak Güncel Aramalar
kurtlar vadisi hangi kanalda 2011 sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem46 sorgu, 1,509 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder