Kemal Kılıçdaroğlu seçim yasağını deldi





İlgili Haberler:  Seçim simsarları sahnede
  Seçim Öncesi Ak Parti'ye çirkin oyun
  seçim sonucu=beyazgazete
  Seçim sonuçları beyazgazete'de
12 Haziran 2011 Pazar - 00:38 - İHA Kemal Kılıçdaroğlu seçim yasağını deldiKılıçdaroğlu, seçim yasağının başlamasından 15 dakika sonra halka hitap ederek yasağı deldi. Seçim 2011 (Son Detaylar)

İzmir'de bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim yasağını başlamasına yarım saat kala İzmir'in Aliağa İlçesi'nde toplanan yaklaşık bin kişiye hitap etti.

Seçim otobüsünün üzerinden konuşan Kılıçdaroğlu, "Sesinizi kesmeyeceğiz. Halkın iktidarı için sandığa gidin. İnşallah buraya Başbakan olarak da geleceğim. Türkiye'nin onurlu bir dik duruşa, güçlü bir lidere ihtiyacı var. Ben görevimi yaptım. Şimdi sıra sizde. Halkın iktidarı için on dakika çalışın" dedi.

Kortejiyle birlikte kente doğru ilerleyen Kılıçdaroğlu, Menemen İlçesi girişinde seçim otobüsünü durduran kalabalığa saat 18.15'te hitap etmeye başladı. Seçim yasağının başlamasından 15 dakika sonra konuşarak yasağı delen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de halkın iktidarını kuracağız. Başbakan iki bakanını buraya göndermiş. Kendi gelse ne olur, gelemez. Bakanlar Kurulu'nu da İzmir'e getirsin. Bereketsiz bir hükümet var. Angus'u dışarıdan getiriyoruz. Sandığa gidip ders vereceğiz. CHP halkın partisidir, halkı için vardır. Desteğinizle gücünüzle iktidara yürüyeceğiz" diye konuştu.

İzmir Emniyeti'nin, Kılıçdaroğlu ve beraberindeki kortejin faaliyetlerinin kameralarla tespit edildiği, yasağın ardından yapılan çalışmalarla ilgili tespitlerin İl Seçim Kurulu'na gönderileceği belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder