İnternetin kralları seçildi

Sabah Gazetesi’nin basın ana sponsoru olduğu Altın Örümcek ödülleri sahiplerini buldu. 36 kategoride internetin kralları seçildi. En iyi web sitesi www.ntvmsnbc.com ile Doğuş Yayın Grubu’nun oldu

BU yıl 9′uncusu düzenlenen, Sabah Gazetesi’nin Basın Ana Sponsoru olduğu Altın Örümcek Web Ödülleri sahiplerini buldu. Turkcell Kuruçeşme Arena’da düzenlenen gecede 2010 yılının En İyi Web Sitesi ödülünü www.ntvmsnbc.com ile Doğuş Grubu aldı. Türk Hava Yolları www.turkishairlines. com web sitesi ile En İyi Kurumsal Web Sitesi kategorisinde ödül alırken, Bilgi Teknolojileri Donanım/ Yazılım kategorisinde Microsoft www.officeheryerde.com ile, Eğlence kategorisinde Turkcell www.gnctrkcll.com ile, İnternet Bankacılığı kategorisinde Yapı Kredi Bankası www.yapikredi. com.tr ile ödüle layık görüldü.

TTNET www.ttnetvitamin.com.tr ile Eğitim alanında, Tarkan da www.tarkan.com ile Ünlü siteleri kategorisinde ödül aldı. Gecede ayrıca 17 web tasarım ajansı ve interaktif Ajans da başarı ödülü aldı. 4 bin 800′ün üzerinde başvurunun değerlendirmeye alındığı organizasyonda, 50 kişiden oluşan ve bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri üyeleri ön eleme, grup elemeleri ve final değerlendirmeleri olmak üzere üç aşamalı eleme sürecini gerçekleştirdiler. İnternet kullanıcılarının da katılımının sağlandığı organizasyona bu yıl 20 bin oy ile halk oylamasında rekor kırıldı. Doruk- Net Genel Müdürü Gökhan Erkman Altın Örümcek yarışmasının artık Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri haline geldiğini söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder