Hülya Avşar'dan cevap gecikmedi





16 Haziran 2011 Perşembe - 23:25 Hülya Avşar'dan cevap gecikmediHülya Avşar, gazetecilerin Altın Kelebek ödül töreninde Tuğba Ekinci'nin Tarkan'a kendi adına söylediği sözler hatırlatması üzerine, 'Valla izlerken bir anda o olay karşısında çok keyif aldım. Her ikisi de beni güldürdü” dedi. Pera Palas’ta düzenlenen lamsan tanıtımına özel kiralanan Nostaljik Tramvay ile gelen Hülya Avşar, bazı aksilikler yaşadı. Bağlı olduğu garajdan kalkış almayan tramvay sürekli sallanınca Avşar kızı bir ara düşer gibi oldu. Sinirlenen Avşar, tramvay kalkmayınca inmeye karar verdi. Tam ineceği sırada ise tramvay hareketlenince yolculuk başlamış oldu. Hayranların Avşar’a büyük ilgi gösterdi. Avşar kızı tüm hayranlarının cep telefonlarına poz verdi. Başındaki şapkasıyla dikkat çeken Hülya Avşar’ın bindiği tramvay yolculuğu Odakule’de son buldu.

Hülya Avşar, Altın Kelebek ödül töreninde Tuğba Ekinci’nin Tarkan’a kendi adına söylediği sözler hatırlatılınca, ‘Valla izlerken bir anda o olay karşısında çok keyif aldım. Her ikisi de beni güldürdü” şeklinde yanıtladı.

Tramvaya da ilk önce talihsizlik yaşanarak bulunduğu garajdan kalkmadı. Yaklaşık on dakika tramvaya kalkmayıp sürekli sallanınca Avşar kızı bir ara düşer gibi oldu. Sinirlenen Avşar, tramvay kalkmayınca inmeye karar verdi. Tam ineceği sırada ise tramvay hareketlenince yolculuk başlamış oldu. Hayranların büyük ilgi gösterirken Avşar kızı da neredeyse tüm hayranlarının cep telefonlarına poz verdi. Başıncaki şapkasıyla dikkat çeken Hülya Avşar Galatasaray Lisesi önündeki makas değiştirme yerine geç kalınca diğer tramvaydaki yolcular dakikalarca beklemek zorunda kaldı.

Tuğba Ekinci’nin bir ödül töreninde sahneye çıkıp Avşar adına soru sormasına ise, “Çok keyif alarak izledim. Hiç güleceğim yoktu vallahi güldürdüler beni. O konu hakkında konuşmuyorum ama her ikisine de güldüm’ dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder