Halil Sezai Konseri

Halil Sezai Konseri - Bilet Fiyatları - Jolly Joker Balans ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Kültür-Sanat Halil Sezai Konseri Haziran 23, 2011 at 16:49 | Kültür-Sanat Yorum Yaz            


Halil Sezai Jolly Joker Balans Konseri – 29 Haziran 2011

Halil Sezai Konseri ne zaman, nerede? bilet fiyatları ne kadar?  Halil Sezai konserinin mekanı neresi? Jolly Joker Balans sahnesi ulaşım,harita mekan açılış saati ve iletişim bilgilerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Benim gibi Halil Sezai hayranı olanlar bilir Duman, fırtına, sen ve ben şarkılarının sahibi Halil Sezai, Jolly Joker Balans sahnesinde. Bende kısmetse orada olacağım.

HALİL SEZAİ KİMDİR?

Çeşitli tiyatro oyunları ve dizi filmlerde oynayan Halil Sezai, Badem’in ikinci albümünün ilk klibi olan Kalpsiz’de de rol aldı. Son olarak 11 Şubat 2011′de gösterime giren İncir Reçeli adlı sinema filminde başrol oynayan müzisyen aktörün en çok bilinen şarkısı Sen ve Ben, Fırtına, İncir Reçeli’nde söylediği Duman şarkısıdır.

Halil Sezai  Konseri’nin Bilet Fiyatları;

Ayakta: 28,00 TL
VIP: 56,00 TL

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

Biletleri http://www.biletix.com/event.htm?id=MLB87 Biletix adresinden temin edebilirsiniz.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Jolly Joker Balans Nerede?, Adres, Ulaşım,Oturma Planı ve Harita Bilgileri İçin Tıklayın.


Bu Konuya Bakanlar Bunlarada BaktılarSertap Erener Konseri 2010 Fiba Dünya Şampiyonası Türkiye Bilet Fiyatları Biletler Satışta2010 Fiba Dünya Şampiyonası Türkiye Bilet Fiyatları


Paylaş

Etiketler: biletix biletleri, Halil Sezai, Jolly Joker Balans

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Halil Sezai Konseri Güncel Aramalar
balans jolly joker halil sezai sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem43 sorgu, 1,159 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder