Gürsel Tekin sözünü tutup istifa edecek mi?





İlgili Haberler:  Köyde seçim protestosu
  Köylülerden seçim protestosu
  AK Parti birinci çıktı
  Başbakan Erdoğan kendi sandığında kazandı
  Seçmene baskı iddiası!
  Seçmene baskı iddiasıyla 3 kişi gözaltında
  Seçim Heyecanı Başladı
  Yozgat 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri
  Gurbetçiler sandıkta
  Atatürk Havalimanı'nda 33 bin gurbetçi oy kullandı
  Seçim Heyecanı Başladı
  Tekirdağ 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri
  Seçim günü yağmur var
  Sıcaklar azalıyor, yağış var
13 Haziran 2011 Pazartesi - 00:27 Gürsel Tekin sözünü tutup istifa edecek mi?CHP'nin seçimlerden yüzde 26 oyla çıkmasının ardından gözler, Mart ayında yaptığı açıklamada 'yüzde 30'un', 7 Şubat'ta yaptığı açıklamada ise 'yüzde 40'ın altına düşerse istifa ederim' diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e çevrildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Seçim 2011 (Son Detaylar)

Seçim 2011 (Son Detaylar)

Gürsel tekin, Mart ayında Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına katılmış ve Rasim Ozan Kütahyalı ile seçim iddiasına girmişti.

'YÜZDE 30'UN ALTINDA KALIRSAM İSTİFA EDERİM'

Gürsel Tekin’in “İddia ediyorum, bu seçim herkes için sürpriz olacak” demesi üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, Gürsel Tekin’e iddiaya girmeyi teklif etti. Gürsel Tekin “varım” diyerek kabul etti.

İddiayı kaybedenin kazanana takım elbise alacağının kararlaştırılmasının ardından Rasim Ozan Kütahyalı, Gürsel Tekin’in “yüzde 30’un altını başarısız sayarım” demesi üzerine Tekin’e “CHP yüzde 30’un altında kalırsa istifa eder misiniz” diye sordu. Gürsel Tekin ise “gereğini yaparım neden istifa etmeyeyim” şeklinde cevap verdi.

"YÜZDE 40'IN ALTINDA KALIRSAK İSTİFA EDERİM"

Gürsel Tekin'in bir diğer istifa açıklamasını da Samanyoluhaber'de yapmıştı. Tekin burada yaptığı açıklamada ise CHP'nin yüzde 40'ın altında kalması halinde istifa edeceğini açıklamıştı.

Samanyoluhaber TV’de yayınlanan Haber Ankara programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Abdullah Abdulkadiroğlu’nun CHP’nin oy oranını sorması üzerine En iyi araştırma benim. Ben vatandaşın duygularını biliyorum. Şu anda yüzde 32-33′ün civarında 4 ay sonra % 40′ı uzak görmüyorum. % 40 olmazsa istifa ederim. Yükselişi görüyorum demişti.

İSTİFA EDECEK Mİ?

Gürsel Tekin'in iki ayrı televizyon kanalında canlı yayında yaptığı bu açıklamaların ardından gözler CHP'nin alacağı oy oranına çevrilmişti. CHP ise bugün yapılan seçimlerde yüzde 25 25 oy oranında kaldı. Bu oy oranının ardından gözler, Gürsel tekin'in milyonlar önünde verdiği sözü tutup istifa edip etmeyeceğine çevrildi.



0 yorum:

Yorum Gönder