Gökçek Ahmet Hakan'ı kendi sözleri ile vurdu





11 Haziran 2011 Cumartesi - 06:59 - Beyaz Gazete Özel Gökçek Ahmet Hakan'ı kendi sözleri ile vurduMelih Gökçek, Ahmet Hakan'ı öyle bir pozisyona soktu ki; Ahmet Hakan ne yapacağını şaşırdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan’ın modere ettiği Tarafsız Bölge’nin dün akşam ki konukları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Vatan Gazetesi yazarı Can Ataklı idi.

Başkan Gökçek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalancılıkla suçlarken, Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetemeyeceğini iddia etti. Ahmet Hakan’ın Gökçek’in sözlerine “Ankara'yı ne kadar yönetebiliyorsunuz?” sorusu ile cevap verince Ahmet Hakan ve Melih Gökçek arasında bir polemik yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun büyük bir partinin genel başkanı olduğunu söyleyen Ahmet Hakan 'lütfen daha nazik olalım' dedi.

Başkan Gökçek ise bu sözlere öyle bir misilleme yaptı ki, Ahmet Hakan bile buna çok şaşırdı. Ahmet Hakan’n Kılıçdaroğlu’nu eleştiren bir yazısını okudu. Başkan Gökçek, “bu yazınızın aynen altına imzanı atıyorum' dedi. Ahmet Hakan ise o günlerde Kılıçdaroğlu’nun eleştirdiğini ancak, Kılıçdaroğlu’nun şimdilerle daha iyi bir lider olduğunu söyleyerek kendini savunmaya çalıştı.

BEYAZ GAZETE



0 yorum:

Yorum Gönder