Galatasaray Banvit basket maçı canlı izle 1 Haziran 2011


Galatasaray Cafe Crown Banvit maçı spormax canlı izle, Gs banvit maç sonucu

Beko Basketbol Ligi playoff yarı final dördüncü maçında 1 Haziran Çarşamba Galatasaray Cafe Crown ile Banvit ikarşılaşıyor. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak.Karşılaşma Spormax’ten ve Sitemizden canlı olarak naklen yayınlanacak.

Serinin Bandırma’da oynanan iki maçında paylaşılan galibiyet sayılarının ardından saha avantajını eline geçiren Galatasaray Cafe Crown, iç sahadaki ilk karşılaşmada rakibini 73-61 yenerek seride durumu 2-1’e getirdi. Maç boyunca savunmada güçlü kalarak inisiyatifi sürekli elinde tutan takımımızda Preston Shumpert, 22 sayıyla en skorer oyuncu oldu.

Galatasaray Cafe Crown’un 31 sayı ürettiği üçüncü ve dördüncü çeyrekte toplam 15 sayı bulan Preston Shumpert, en kritik anlarda skora katkıda bulunarak takımını oyunda tuttu. Jerry Johnson ise 5/5 isabetle 13 sayı, üç ribaund ve üç asist yaptığı ilk yarının ardından maçı 16 sayıyla tamamladı. Gs Banvit’i maç boyunca %37 şut isabetinde tuttu.

Galatasaray Banvit basket maçı canlı izle 1 Haziran 2011

 

kaynak:

Gelen Aramalar:1 hziran galatasaray banvit özet izle (1)galatasaray banvit (1)galatasaray banvit 1 haziran canlı (1)galatasaray banvit 1 haziran canlı izle (1)galatasaray banvit online spormax izle (1)gs-banvit 1 haziran 2011 canlı izle (1)gs-banvit 1 haziran özeti (1)gs-banvit canlı izle 1 haziran gs tv (1)ntv galatasaray banvit maç özeti (1)

0 yorum:

Yorum Gönder