Facebook Videoları İzleyemiyorum Sorunu ve Çözümü

Facebook Videoları İzleyemiyorum Sorunu ve Çözümü ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Sosyal Ağlar Facebook Videoları İzleyemiyorum Sorunu ve Çözümü Haziran 11, 2011 at 02:34 | Sosyal Ağlar Yorum Yaz


Facebook Videoları İzleyemiyorum – Sorunu ve Çözümü

Aslında çok kolay bir çözümü olan facebook video izleyememe sorununu çoğu arkadaşlar bilmiyor bizimde siteyi kurma amacımızdan biriside bu arkadaşlarımıza yardımcı olmak.

Evet gelelim konu başlığında belirtmiş olduğumuz Neden Facebook Videoları İzleyemiyorum Sorunun cevabına.

“Neden Facebook videoları izleyemiyorum” Evet arkadaşlar son günlerde herkesin bir üyeliği bulunan ortak sosyal paylaşım alanı  facebook.com un ziyaretçi sorunlarıda bitmek bilmiyor.

Bildiğiniz gibi  facebooktan kaynaklı yada kullanıcılardan kaynaklı sorunlara sitemizden elimizden geldiğince bilgimizin yettiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

Bu konudaki sorumuz: Facebook’ta paylaştığım ve arkadaşlarımın paylaştığı videolarını neden görüntüleyemiyorum?

Cevap: Kullandığınız internet tarayıcısının en yeni sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Ayrıca lütfen bilgisayarınıza en yeni Adobe Flash sürümünü indirin.

http://adobe.com/go/getflash


Benzer Konularizmir Bayındır KaymakamlığıYozgat Saraykent Çelik KapıOrdu Otomatik Kepenk Sistemleri Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Randevu SistemiGalatasaray Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları 20 Mart 2011


Paylaş

Etiketler: facebook video sorun, facebook video sorunu 2011, facebook video sorunu çözümü

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara Facebook Videoları İzleyemiyorum Sorunu ve Çözümü Güncel Aramalar
sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem48 sorgu, 1,179 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder