Facebook Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi Uyarısı

Facebook Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi Uyarısı

Soru: Facebook hesabında şüpheli eylemler tespit edildi ve hesabın bir güvenlik önlemi olarak geçici bir süre için durduruldu diye facebooktan bir uyarı aldım ve Facebook hesabıma ulaşamıyorum. Facebook hesabım ne zaman açılır? Yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Facebook Hesabınız Geçici Olarak Kilitlendi Uyarısı alıyorsanız Cevabı için Lütfen Yazımızın devamına Bakınız Arkadaşlar.
Cevap: Sayın takipçimiz sanırım aşırı derecede mesaj, hakaret içeren söylem yada aşırı derece arkadaş talebi göndermiş olduğunuzdan eylemleriniz spam olarak algılanmış ve hesabınız geçici bir süreliğine durdurulmuştur. Ya kimlik bilgilerinizi teyid edip açtırınız yada yaklaşık 1 hafta bekleyiniz. Facebook yetkilileri ile iletişime geçip hakkınızda yanlış bir şey yapıldıysa bilgilendirme yapabilirsiniz.

Facebook portalı hakkında kafanıza takılanları bizlere sorabilirsiniz.
sizden bizden

Gelen Aramalar:Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi (2)facebook geçici olarak kilitlendi (1)facebook hesabınız geçici olarak kilitlendi (1)hesabın geçici olarak kilitlendi facebook (1)hesabın geçiçi olarak kitlendi (1)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

kimli teyidi nasıl oluyo

Yorum Gönder