E-Pasaport Randevu İptali Nasıl Yapılır

E-Pasaport Randevu İptali Nasıl Yapılır? Sorusu ve Cevabı ANA SAYFASENDE YAZİLETiŞİMMAHALLE RESMİ YÜKLESİTEMAP Anasayfa > Genel E-Pasaport Randevu İptali Nasıl Yapılır Haziran 10, 2011 at 16:18 | Genel Yorum Yaz


E-Pasaport Randevu İptali Nasıl Yapılır? Sorusu ve Cevabı

Yukarıdaki sorun açık ve net öncelikle yapmanız gereken http://www.epasaport.gov.tr/ adresinden TC Kimlik Numaranız ve Referans numaranız ile giriş yapınız daha sonra önceden aldığınız E-Pasaport Randevunuzu iptal edebilirsiniz.

E-Pasaport Randevu İptali konusunda aklınıza takılan soruları yorum bölümümüzden bize iletiniz bilgimiz dahilinde size yardımcı olmaya çalışalım.

Aslında yapacağınız işlemi yukarıda ve aşağıdaki yazımda  soru cevap şeklinde anlattım ayrıca http://www.epasaport.gov.tr/ sitesinde randevu nasıl alınır yada nasıl iptal edilir güzel bir şekilde anlatılmış.

Siz genede bu konuda hata alırsanız dediğim gibi yorum bölümünden bize yazın yardımcı olalım.

Soru: Pasaport başvurusu için http://www.epasaport.gov.tr/ sitesinden randevu almıştım fakat özel bir neden den dolayı randevu verilen günde oraya gidemeyeceğim. Bu sebepten dolayı E-PASAPORT randevumu iptal ettirmek istiyorum. E-pasaport randevu iptali http://www.epasaport.gov.tr/ adresinden nasıl yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap: Öncelikle şunu bilmelisiniz; 30 günlük bir zaman diliminde randevunuzu en fazla 3 kere iptal edebilirsiniz.
e-pasaport randevu iptali için GİRİŞ YAPINIZ , saha sonra online başvuru izleme kısmına TC Kimlik numaranızı ve daha önceden randevu aldığınızda e-posta adresinize gönderilmiş olan referans numaranızı girerek değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.


Benzer KonularKırıkkale Delice ResimleriRize Çamlıhemşin Çelik KapıAdana Otomatik Kepenk SistemleriGenesis Hastanesi Randevu Alma Sistemi15ÇB KÜÇÜKSU ÇAVUŞBAŞI ÇENGELDERE İett Otobüs Hareket Saatleri


Paylaş

Etiketler: pasaport randevu iptal, pasaport randevum, pasaport randevusu iptali, pasaport rendevu degistirme

YORUM YAZ

Marmara Haber Yorum Bölümüne Hoş Geldiniz.Yorum Bölümümüz'den Yorum Yazabilir , Resim Ekleyebilirsiniz. Resimleriniz Yönetici Onayın'dan Sonra Yayınlanacakdır.Lütfen Konu İle Alakalı Resim Yükleyiniz Aksi Halde Resimleriniz Yayınlanmayacaktır.

Adınız

Email Adresiniz

Yorumunuz yönetici onayından sonra gösterilecektir.

Google'da Ara E-Pasaport Randevu İptali Nasıl Yapılır Güncel Aramalar
sitemapBlog PingGizlilik Politikası| Facebook hileleri2011 © Marmara Gündem46 sorgu, 1,400 saniyede üretildi.

0 yorum:

Yorum Gönder