Cinsel İlişki Pozisyonları

Cinsel İlişki Pozisyonları

Misyoner Pozisyonu: Oldukça basit bir pozisyondur. Kadın bacaklarını açarak altta yatar ve erkek kadının üstünde yer alır. Erkek kolları ve dirsekleri ile pozisyonu dengelemeye çalışır. Bu pozisyonda kadın diğer pozisyonlarda olduğu kadar zevk almayabilir. Erkeğin pelvik bölgesi bu pozisyonda klitorisi uyarmaz.

Kadının Üstte Olduğu Pozisyon: Kadının üstte olduğu pozisyon kadının hem seksi kontrol etmesini sağlar hem de daha fazla zevk almasına yardımcı olur. Penis bu pozisyonda G noktasına daha iyi bir şekilde ulaşır. Aynı zamanda bu pozisyonda erkek kadında klitorisi parmakları ile uyarabilir. Bu pozisyonda erkek sırt üstü yatar ve kadın onun üzerinde yer alır.

Kadının Diz Çöktüğü Pozisyon: Aynı zamandan köpek stili olarak da bilinen pozisyon en fazla zevk veren pozisyonlardan birisidir. Kadın dizleri üzerinde eğilir ve köpek pozisyonunu alır. Erkekde arkadan vajinaya giriş sağlar.

Partnerlerin Yan Yana Olduğu Pozisyon: Bu pozisyon en romatik pozisyonlardan birisidir. Partnerler birbirlerini görebilirler. Seks sırasında erkekle kadın yan pozisyonda yatar. Kadın bacağını kaldırarak penisin vajinaya girmesini kolaylaştırır.

Gelen Aramalar:seksin püf noktaları video (1)

0 yorum:

Yorum Gönder