CHP Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Mitingi İzle 4 Haziran 2011

CHP Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Mitingi İzle 4 Haziran 2011

Kılıçdaroğlu İstanbul’da. İstanbul meydanında konuşma yapacak olan Kemal Kılıçdaroğlu 04.06.2011 cumartesi günü CHP İstanbul mitingini sitemizden izleyebileceksiniz. Ayrıca Eskişehir’de Miting yapacak olan CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu 4 Haziran 2011 video olarak izleyebileceksiniz.

Önceki Konuşması Oku

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”İş adamı konuşuyor tehdit, gazeteci konuşuyor tehdit, belediye başkanı konuşuyor tehdit, ne olacak tehditlerin sonu” dedi.

Kılıçdaroğlu, Batman’da partisinin mitinge katılmadan önce havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin ”Bir dergide yayımlanan makalede CHP’ye destek çağrısı var. AK Parti eleştiriliyor nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Kılıçdaroğlu, ”Son derece memnun oldum. Gerçekleri, demek ki sadece benim içerde gördüğümü bütün dünya da görüyor. Mutluyum. CHP iktidarı için de mutluyum” dedi.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’da CHP bürosunu ziyaretiyle ilgili bir soruya da; ”Memnunum. Demek ki Sayın Başbakanın ayakları yere değmeye başladı” şeklinde yanıt verdi.

İstanbul Mitingi izle, İstanbul Mitingi 04.06.2011, chp İstanbul izle, İstanbul 4 haziran chp canlı izle

 

kaynak:www.efsaneblog.com

Gelen Aramalar:4 haziran chp mitingi (1)

0 yorum:

Yorum Gönder