CHP Kemal Kılıçdaroğlu Adana Mitingi izle 5 Haziran 2011

Adana Mitingi 2011, Adana Mitingi izle, Adana Mitingi 05.06.2011, chp Adana Mitingi izle, Adana Mitingi 5 haziran, Kılıçdaroğlu Adana Mitingi,Kılıçdaroğlu Adana Mitingi izle, Kılıçdaroğlu Adana Mitingi 5 haziran, Adana Mitingi fotoğrafları, Adana Mitingi video izle

Kılıçdaroğlu 05.06.2011 Pazar Günü CHP Adana Mitingi 5 Haziran 2011 Uğur Mumcu Meydanı Saat 17.00′de Yapılacak

İNSAN SEVGİSİ
“Kemal’in sakinliği, Recep’in öfkesini yenecek. Ne söylerse söylesin benim yüreğimde insan sevgisi var. Ne yaparsa yapsın projelerimizi anlatacağız. Bizim yapmaya çalıştığımız her çabanın içinde emek var. Sabahın 7′sinden gecenin geç saatlerine kadar çalıştık, ürettik, emek harcadık, ondan sonra sizin karşınıza çıktık.

DİŞLERİNİ SÖKECEĞİM
Bugün Adana’da konuşmuş, sözde ben İsrail’i destekliyormuşum. Allah aşkına Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanı bu değil miydi? ABD’de büyük Yahudi ödülünü alan bu değil miydi? Nasıl oluyor da birden kaplan kesiliyor. Dişlerini sökeceğim onun. Bu değil miydi, Irak’ta binlerce Müslüman kadına tecavüz edilirken Amerikan askerlerine başarı dileyen. Erdoğan’ın maskesini indireceğim. Sözde vatansevermiş. Hadi canım sende.

“TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRACAĞIM”
Mavi Marmara’yı gönderirken neden izin vermedin milletvekillerinin o gemiye binmesine. Çünkü senin vekilinin canı tatlı. Bize bir şey söyleyemez çünkü bizim geçmişimiz temiz. Biz kul hakkı yemedik. Dünyanın en güzel ülkesinde dostça ve kardeşçe yaşamak istiyoruz. Barışı sağlayacak adres CHP’dir.

Gelen Aramalar:kılıçdaroğlu adana mitingi (9)kemal kılıçdaroğlu adana mitingi izle (4)chp adana mitingi 2011 (4)kemal kılıçdaroğlu adana mitingi (4)adana kılıçdaroğlu mitingi (2)kılıçdaroğlu adana 5 haziran (2)kemal kılıçdaroğlu adanada (2)kemal kılıçdaroğlu adana mitingi 2011 (1)kemal kılıçdaroğlu adana mitingi ne zaman (1)kemal kılıçdaroğlu adana (1)kemal kılıçdaroglu adana mitingi saati (1)kemal kılıçdaroğlu adana mitingi video (1)kemal kılıçdaroğlu adanada 5 haziran (1)kemal kılıçtaroglu adana mitingi (1)kemal kilictaroglu adana mitingi izle bes haziran (1)keml kılıçdaroğlu adana mitingi (1)kılıçdaroğlu 5 haziran adana (1)kılıçdaroğlu adana 5 haziran mitingi (1)kılıçdaroğlu adana mitingi izle (1)kılıçtaroglu adana mitingi 5 haziran 2011 (1)

0 yorum:

Yorum Gönder