Canlı yayında üzerine yürüdü





13 Haziran 2011 Pazartesi - 22:49 - Beyaz Gazete Özel Canlı yayında üzerine yürüdüCHP'nin oyunu doğru bilen Sonar Araştırma Şirketi Patronu ve Sözcü Gazetesi yazarı Hakan Bayrakçı, canlı yayında gazeteci Barış Yarkadaş'ın üzerine yürüdü. Moderatör Ahmet Hakan bu kavganın önüne geçebilmek için reklam arası vermek zorunda kaldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge’de dün akşam genel seçim sonuçlarının CHP üzerinde ki etkisi masaya yatırıldı. “CHP için bu seçim başarılı mı, başarısız mı?” sorusuna yanıt arana programın konukları arasında yer alan gazeteci Barış Yarkadaş ve gazeteci Hakan Bayrakçı arasında yumruklaşmaya varacak kadar sert bir tartışma yaşandı.

Hakan Bayrakçı çok büyük medya desteği alan CHP’nin başarısız olduğunu ifade ederek “Tarihinde en büyük medya desteğini alan CHP, yüzde 25 oy alıyorsa başarısızdır.” dedi.

Bayrakçı’nın analizini değerlendiren gazeteci Barış Yarkadaş, Bayrakçı’nın söylemediği sözleri söylemiş gibi analiz etmeye başlayınca olanlar oldu. Yarkadaş, Bayrakçı’nın mevcut CHP yönetimini çok büyük bir zan altında bıraktığını ve Bayrakçı’nın CHP’ye bazı ithamlarda bulunduğu söyledi.

Bu duruma oldukça sinirlenen Hakan Bayrakçı ise Barış Yarkadaş’a “ Ben onlarla ilgili bir şey söylemedim. Ne diyorsun sen? Dalga mı geçiyordun? Benim söylemediğim, itham etmediğimiz şeyi niye konuşuyorsun?” dedi.

Gerginliği artan Hakan Bayrakçı “ Ne alakası var. İlla adamın metabolizmasını bozacaksın her konuşmada. Lütfen efendi gibi konuş. Beni söylemediğim bir şey için nasıl suçlarsın?” dedi.

Gazeteci Yarkadaş ise Bayrakçı’ya sinirlenmemesi gerektiğini, kendisi muhatap almadığını ve terbiyesini bozmamasını söyledi. Hakan Bayrakçı’nın bu sözlere ise tepkisi büyük oldu.

“Kendine gel adam gibi konuş” diyen Bayrakçı sözlerine şöyle devam etti;
“Böyle bir edepsizce konuşma olmaz. Konuşurken benim sinirimi bozma her seferinde bulaşma bana. Benim sinirimi bozma bana bak! Bunu kaçıncı yapışın” diyerek oturduğu sandalyeden bir hışımla kalkarak, gazeteci Barış Yarkadaş’ın üzerine yürüdü. Tatsızlık çıkacağını anlayan moderatör Ahmet Hakan ise reklam arası vermek zorunda kaldı.

BEYAZ GAZETE


0 yorum:

Yorum Gönder