Bu görüntülere canlı yayında yanıt verdi





11 Haziran 2011 Cumartesi - 07:49 - Beyaz Gazete Özel Bu görüntülere canlı yayında yanıt verdiShowman Beyaz, Hürrem'le yakınlaştığı yönünde ki haberlere canlı yayında yanıt verdi. "Ben herkese yakın ilgi gösteriyorum" diyen Beyaz, "iddialar doğru değil" dedi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; medya dünyasının duayenlerinden, büyük usta Halit Kıvanç, fantezi müziğin güçlü yorumcularından Alişan, pop müziğin parlayan yıldızı, gazeteci Ayşe Özyılmazel, Eurovision Şarkı Yarışması'nın Azerbaycanlı şampiyonları Nigar ve Eldar ile metrodaki nefis hareketleriyle herkese, şu hayatta güzel şeyler de olduğunu hatırlatan Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Caz Korosu konuk oldu.

Eurovision Şarkı Yarışması'nın Azerbaycanlı şampiyonları Nigar ve Eldar Eurovision birinciliğini getiren şarkılarını canlı yayında okurken, geçtiğimiz hafta yaşanan Hürrem-Beyazıt yakınlaşmasını Ayşe Özyılmazel, Beyaz’a sordu. İddiaların doğru olmadığını söylen Beyazıt Öztürk “Programına konuk olan herkese yakın ilgi gösteriyorum. Herkese dokunuyorum deyip Ayşe Özyılmazel’e dokununca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Askerden yeni dönen ve yeni bir albüm çıkarak Alişan askerlik anılarını anlattı. Alişan askerde en çok okunan gazetelerin magazin gazeteleri olduğunu söyleyen Alişan, askerlerin en çok Fashion Tv’yi izlediğini söyledi. Beyaz Alişan’a “askerde en çok kimin fotoğrafı var?” deyince Alişan “ Hadise’nin resimleri çok şeydi” deyince stüdyoda bulunan herkes gülmeye başladı.

Alişan’ın asker arkadaşları ile birlikte söylediği şarkılar hem ekranları başında izleyen milyonları hemde stüdyoda bulunan seyircilerin beğenisi kazandı. Alişan canlı performans’ın da başından vurularak hastanede tedavi gören ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in şarkılarından da seslendirdi.

Beyaz Show ekibinin Halit Kıvanç için hazırladığı özel vtr Kıvanç’ı oldukça duygulandırken, Halit Kıvanç’ın gözleri doldu.

Metrodaki nefis hareketleriyle herkese, şu hayatta güzel şeyler de olduğunu hatırlatan Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Caz Korosu’da canlı yayında sahne aldı. Koronun canlı performansı herkesin ağzını açık bıraktı.

Ünlü Showman Beyaz kadro bekleyen yüz binlerce öğretmenin simge ismi olan Şafak Bay’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. “Alkışlarımız Şafak öğretmene” diyen Beyaz bu sözleri söylerken oldukça duygulandı. Beyaz’ın gözleri doldu doldu geldi…

BEYAZ GAZETE


0 yorum:

Yorum Gönder