Binali Yıldırım ve Şafak Sezer reklam filmine özendi





11 Haziran 2011 Cumartesi - 17:13 - İHA Binali Yıldırım ve Şafak Sezer reklam filmine özendiSeçimlere sayılı saatler kala Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Milletvekili adayı Binali Yıdırım gazetecilere teşekkür toplantısı gerçekleştirdi. Hilton otelinde düzenlenen toplantıda İzmir medyasının tanınmış isimleri ve gazeteciler katıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Toplantı öncesi gazetecilerden kamera isteyen ve kamerayla çekim yapan Binali Yıldırım, "Bakalım nasıl oluyormuş. Zor değil aslında. Acaba bu işimi yapsak" diyerek gazetecilerle esprili bir diyaloga girdi. Bu esnada toplantının yapıldığı salona giren oyunucu Şafak Sezer hemşehrisi olan Binali Yıldırım'la bir süre sohbet etti.Vodafone reklam filmini Bakanın önünde canlandıran Şafak Sezer'in esprileri omzunda kamerayla çekim yapan Binali Yıldırım'ı uzun süre güldürdü.

Daha sonra basın toplantısına geçen Binali Yıldırım, İzmir medyasının tarafsızlığına değinirken, "Herkese teşekkür ediyorum. Kusurlarımız mutlaka olmuştur. Özür diliyorum. Seçim stresi ve yoğun programlar sebeiyle sizlere kolaylıklar sağlayamamış oalbiliriz hatalarımızı affedin. İzmir medyası her zaman her durumda objektif ve tarafsız habercilik yapmıştır. Söylenmesi gerken şeyleri yerinde ve zamanında söyleyen İzmir'li gazetecilere teşekkürü borç biliyoruz" diye konuştu. İzmir'de ki seçim çalışmalarının başarılı olduğunu ve Türkiye geneline kıyasla gerginlik olmadığını belirtirken, "Türkiye geneline göre İzmir'de seçim çalışmalarımız gerginlik olmadan geçti. Bazı arkadaşlarımız bizimle uğraşmak istediler fakat biz onlara uymadık. Sakin bir seçim dönemi geçirdik. Bizim kimseyle bir derdimiz yok. Tek dileğimiz hizmet etmek" diye konuştu.

Seçimle ilgili tahmini sorulan Binali Yıdırım, "Çok az bir zaman kaldı. Yorum yapmak istemiyorum. Ama şunu söyleyeyim, bir bilim adamı demişki İstatisliklere inanırım. Anketleri ben yaparsam" dedi. Binali Yıdırım ünlü siber aktivist grubu Anonymous'un TİB'in sitelerine saldırılarını değerlendirirken, "Önemli önlemler alındığını biliyorum. Sistemin yedeği var. Seçimlerde bir saldırı olmamasını temenni ediyoruz. Seçimlerin tartışmalara yol açmasını istemiyoruz. Bu sebeple gerekenler yapıldı" dedi.

Gazetecilerin İletişim ve Ulaşım'da indirim talep etmesi üzerine Yıldırım, "Çok somut ve elle tututlur bir istek oldu. Anlaşılan o ki kurtuluş yok. Bu isteğinizle ilgileneceğiz. Özellikle ulaşımla ilgili konuyu halletmek bizim için daha kolay olabilir" diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder