Aslan’ın yeni gözdesi Lucio

Başkan Ünal Aysal’ın transferde geniş yetkiler verdiği Teknik Direktör Fatih Terim, 33 yaşındaki Brezilyalı yıldızın mutlaka alınmasını istedi. Inter’le bonservis pazarlıklarına başlayan sarı-kırmızılılar, transferi bitirmek için bütün imkanlarını seferber etti

Johan Elmander ve Selçuk İnan’ı resmen renklerine bağlayarak transfere çok hızlı bir giriş yapan Galatasaray, İtalyan devi Inter’in dünyaca ünlü savunmacısı Lucio’nun peşine düştü.

Başkan Ünal Aysal’ın transferde sınırsız yetki verdiği Teknik Direktör Fatih Terim’in, Brezilyalı stoperi mutlaka kadrosunda görmek istediği ve görüşmelerin başladığı ortaya çıktı. Terim’in, asıl ismi Lucimar Ferraira da Silva olan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu için çok ısrarcı olduğu ve Brezilyalı yıldızı listesinin ilk sırasına yazdığı vurgulandı.

Defansın merkezine topu iyi oyuna sokabilen ve kesicilik özelliği yüksek olan bir isim arayan Fatih Terim’in bu nedenle Lucio’da karar kıldığı ifade edildi. Inter Kulübü ile 2 senelik daha sözleşmesi bulunan Lucio için kesenin ağzını açan Cim-Bom’un transferi sonuçlandırmak için bütün imkanlarını seferber edeceği kaydedildi.

Lucio’nun bonservis bedeli yaklaşık 10 milyon euro olarak hesap ediliyor. Inter’le pazarlıklara başlayan sarı-kırmızılı yönetimin, Brezilyalı oyuncuya da çok cazip bir teklif yaptığı öğrenildi. İtalya’da Fiorentina ve Milan’ı çalıştıran Fatih Terim’in kişisel ilişkilerinin de, Lucio transferinde Galatasaray için önemli bir koz olacağı belirtiliyor.

Tek takviye
Sarı-kırmızılı kulüp, Lucio transferini bitirirse savunmanın ortasına başka takviye yapmayacak. Gökhan Zan’ın sözleşmesini uzatacak olan Cim-Bom’un, defansın iki kanadı için tercihini yerli oyunculardan yana kullanacağı ifade edildi.
Bu arada Ersan Gülüm defterini kapatan ve Fatih Terim’in vetosuyla Kim Kallström’den de vazgeçen Galatasaray’ın, yabancı ön libero arayışlarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü vurgulandı. (milliyet)

0 yorum:

Yorum Gönder