Adını feriha koydum 23.bölüm fragmanı izle

10 Haziranda oynayan adını feriha koydum 22.bölüm fragmanı seyredenleri mest etti. Adını Feriha koydum 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. SHow tv kanalının resmi web sitesinde yazan özet şöyle; Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır.www.gazetevan.com Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını feriha koydum 22.bölüm fragmanı izle

 

Halil’in hamlesi ile Feriha’nın en büyük kabuslarından biri gerçek olur. Halil ve Emir, kaçınılmaz şekilde karşı karşıya gelir. Öte yandan, defileden pekçok soru işareti ile ayrılan Cansu, istediği cevapların Feriha’da olduğundan emindir. Adını feriha koydum dizisinin fragmanları için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz

Aadını feriha koydum 23. yeni bölüm fragmanı izle, adını feriha koydum 23. yeni bölüm fragmanı tıkla hemen izle, adını feriha koydum 23. yeni böüm fragmanı online izle , adını feriha koydum 23. yeni bölüm fragmanı hd kalitesinde izle, adını feriha koydum 23. yeni bölüm fragmanı ve özeti gazetevan.com güncel haber sitesi , adını feriha koydum 23. yeni bölüm fragmanı seyret, adını feriha koydum 23. yeni bölüm 17 haziran cuma , adını feriha koydum 23. yeni bölüm 17 haziran izle

 

0 yorum:

Yorum Gönder