Türk Telekom spor olimpiyatı

Türk Telekom spor olimpiyatı

Türk Telekom Çalışanlarından Dev Spor Aktivitesi, 5 bin 500 çalışan zirve için yarıştı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türk Telekom Spor Olimpiyatları 2011’de, Türk Telekom Ailesi’nin sportif kimliği kadar dayanışmanın ve takım ruhunun da en güzel örnekleri sergilendi. Türkiye’nin en çok çalışan katılımlı dev spor etkinliğine, 81 ili temsilen, 12 bölge müdürlüğünden 5 bin 500 çalışan katıldı.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye çapındaki tüm çalışanları arasında bu yıl 3. kez Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nı düzenledi. 12 Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdürlük Ankara Kampüs Açık ve Kapalı Spor Tesislerinde olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilen olimpiyatlara toplam 5 bin 500 Türk Telekom çalışanı katıldı. Müsabakalar futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi ve satranç branşlarında gerçekleştirildi.
Türk Telekom Spor Olimpiyatları 2011’in Genel Müdürlük Ankara Kampus Açık ve Kapalı Spor Tesislerinde 14-20 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenen ikinci aşamasına altı branşta Türk Telekomünikasyon A.Ş. den 83 takım 629 sporcu, grup şirketleri TTnet, AssisTT, Avea, Sebit, İnnova ve Argela’dan 30 takım 261 sporcu ve Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı’ndan 1 takım 11 sporcu olmak üzere toplam 114 takım 901 sporcu katıldı. Toplam 187 müsabakanın gerçekleştiği organizasyonda 51 lisanslı hakem görev aldı.

Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nın çalışanlara, başta birlik ve beraberlik duygusunun güçlenmesi olmak üzere birçok katkısı olduğunu belirten Türk Telekom insan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu şunları söyledi:

“Sporun birleştirici gücünü temel alarak çalışanlarımız arasındaki takım ruhunun, grup şirketlerimiz arasındaki sinerjinin güçlenmesine destek olmak amacıyla bu yıl üçüncü kez Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nı düzenliyoruz. Bu sene grup şirketlerimiz ile birlikte 5 bin 500 çalışanımız spor oyunlarına katıldı. Çalışanlarımızın olimpiyatlara her geçen yıl daha fazla katılım gösterdiklerini görmekten mutluyuz. Spor Oyunları, Türk Telekom Ailesi’ni sporun kaynaştırıcı yönü etrafında buluştururken, çalışanlarımızın spor yapma alışkanlığı kazanmaları kadar takım ruhunu geliştirmek gibi önemli misyonlar üstlendi. Hep birlikte güzel anlar paylaşmamızı, iletişimimizi daha da güçlendirmemizi sağlayan ve artık geleneksel bir hal alan organizasyonumuzu önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz.”


0 yorum:

Yorum Gönder