Trabzonspor 4-0 Karabükspor Maç Özeti İzle Golleri 22 Mayıs 2011


Kardemir Karabük Trabzonspor 22.05.2011 maç özeti izle, Kardemir Karabük Trabzonspor maçını canlı izle 22 mayıs, Kardemir Karabük Trabzonspor maç golleri izleKardemir Karabükspor’da kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut,www.efsaneblog.com ”Sezon başından bugüne kadar koruduğumuz centilmenlik ve başarı çizgimizi, son maçımızda da koruyacağız” dedi.

Hikmet Ferudun Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda sahalarında Trabzonspor ile şampiyonluk düğümünü çözecekleri bir maça çıkacaklarını söyledi.
Trabzonspor Marşı akcaserkan

Rakiplerinin kim olduğuna bakmadan kendi oyun stillerini sahaya yansıtacaklarını anlatan Tankut, şöyle dedi:

”Hafta sonu, ligin son maçını, Fenerbahçe ile şampiyonluğu göğüslemek için başa baş mücadele eden Trabzonspor ile oynayacağız. Kardemir Karabükspor lige yeni çıkmasına rağmen örnek ve başarılı takım olmuştur. Sezon başından bugüne kadar koruduğumuz centilmenlik ve başarı çizgimizi, son maçımızda da koruyacağız. Trabzonspor da tıpkı Fenerbahçe gibi bize aynı yakınlıktadır. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayarak, saha da ise bize yakışan mücadele sergileyerek ligi tamamlayacağız.”

-KARDEMİR KARABÜKSPOR’A ÖDÜL-

Öte yandan Esentepe İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ”İlimizde Spora Genel Bir Bakış, Gururumuz Kardemir Karabükspor” adlı panelde Kardemir Karabükspor’a ödül verildi.

Okulun spor salonundaki panelde, Kardemir Karabükspor yılın en centilmen takımı seçilirken, takımın teknik direktörü Yücel İldiz ve futbolculardan İlhan Parlak, Hakan Söyler, Dyego Coelho ise başarı ödülüne layık görüldü.

İldiz, burada yaptığı konuşmada, sporda lokomotif olan futbolda Türkiye ve Karabüklüleri temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, ”Bizleri desteklemenizden oldukça mutluyuz. İlimizi her maçta en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonra da adımıza yakışır şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

kaynak:www.efsaneblog.com

Gelen Aramalar:trabzonspor karabük maçı izle 4-0 (2)karabükspor-trabzonspor maçının özetini izle (1)trabzon 4-0 golleri (1)trabzonspor 4-0 karabük maç özeti (1)trabzonspor muca 4 0 mac ozetı izle (1)trabzonspor-karabükspor 4-0 maç özet videosu (1)ts4 0karabükspor izle (1)

0 yorum:

Yorum Gönder