Trabzon 3-1 İBB maçı özeti golleri izle 15 mayıs 2011

Trabzonspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) maçı golleri geniş özeti izle video 15 mayıs 2011

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Trabzonspor kendi sahasında İstanbul büyükşehir Belediyespor’u (İBB) konuk etti. Bordo mavili ekip ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan galibiyetle ayrıldı ancak kırmızı kart gören Mustafa Yumlu ve kart cezalısı durumuna düşen Burak Yılmaz haftaya oynanacak Karabükspor maçında forma giyme şansını kaybetti.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. bordo mavili takım hızlı başladığı oyunda golleri de erken bularak sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmada Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Pawel Brozek, 8. dakikada Burak Yılmaz ve 45. dakikada Jaja kaydetti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’ın tek golünü ise 58. dakikada Holmen’den geldi.
Burak Yılmaz’ın sarı kart görerek cezalı duruma düştüğü maçın 90. dakikasında Mustafa Yumlu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetin ardından Trabzonspor 79 puana yükselerek şampiyonluk yolunda Fenerbahçe’yi takibini sürdürdü ve ligde 2. sıradaki konumunu korudu. Son haftaya averaj farkıyla ikinci sırada giren Trabzonspor’un Karabükspor ile oynayacağı lig karşılaşması ise şimdiden beklenmeye başlandı.

Haberin videosu için tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder