Kurtlar Vadisi Pusu 126. Yeni Bölüm Fragmanı izle KVP 125.En Sonbölüm İzle (News)

type="html">


Kurtlar Vadisi Pusu 126.Bölüm Fragmanı izLe 19 Mayıs, Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle (ATV) – KVP 126. bölüm de neler oldu, Kurtlar vadisi pusu 126 bölüm izle 19 Mayıs 2011 izle Kvp Atv hakkındaki bilgiler.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 125. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Polat Alemdar, tüm devlet erkânının bulunduğu mekâna gidiyor. Peki ya sonra? Ersoy Ulubey’in ise amacı belli… Devlet erkânını yok etmek! Vadi’de büyük çatışma çıkıyor. İnci’ye yapılanları öğrenen Davut Tataoğlu çaresiz. Kızının yaşadıkları için birilerinden yardım istiyor. Ersoy Ulubey’in mermilerine hedef olan Polat Alemdar, nasıl kurtulacak? Bu bölümdeki büyük takip nefesleri kesecek…

Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.

Polat Alemdar, tüm devlet erkânının bulunduğu mekana zamanında girmeyi başarabilecek mi? Ersoy Ulubey amacına ulaşacak mı? Çıkan çatışmada neler yaşanacak? Ersoy’un namlusunun ucundaki devlet erkânına ne olacak?

İnci’ye yapılanları öğrenen Davut Tataoğlu ne yapacak? Kızının yaşadıkları için kimden ne isteyecek?

Ersoy Ulubey’in peşine düşen Polat Alemdar, Ersoy’un mermilerine hedef olmaktan kurtulabilecek mi? Büyük takip sırasında Polat Alemdar’a ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 124. Bölüm özeti

Silahının namlusunu Ersoy Ulubey’e çeviren Polat Alemdar, tetiği çekebilecek mi? Polat ve Ersoy’u bekleyen sürpriz ne olacak?

Polat’a ulaşamayan Leyla, kimden bilgi alacak? Leyla’nın savcılığa kadar gelmesini rica ettiği İnci Tataroğlu, karşısında kimi bulacak?

İlk ameliyatının ardından kendisine gelen Nazife Anne, yeniden ameliyat olmayı kabul edecek mi? Bu hayati kararı kime bırakacak?

Ersoy Ulubey, devlet büyüklerine yönelik nasıl bir plan yapacak? Herkesi aynı anda öldürmek isteyen Ersoy, amacına ulaşabilecek mi?

Ekranların en uzun soluklu yerli dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu da sonraki bölümlerde de neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.


0 yorum:

Yorum Gönder