İstanbul Marmarada deprem oldu Şiddeti kaç 19 Mayıs 2011

type="html">


Marmara 19 mayıs deprem, 19 mayıs 2011 kütahya depremi, Simav 5.9'luk deprem oldu, marmara deprem, istanbul de deprem 19 mayıs 2011, İstanbulda Meydana Gelen Depremden Canlı Görüntüler İzle 19 Mayıs, İzmir’de Deprem Meydana geldi Şiddeti 19 Mayıs 2011, Kütahya’da deprem, İstanbul deprem seyret, İstanbul 19 mayıs deprem, istanbul depremi istanbul deprem izle, İstanbul’da deprem meydana geldi hakkındaki bilgiler.

Merkez Üssü Kütahya Simav Olan Depremin Ayrıntıları

İstanbul’da yaşanan deprem kaç şiddetindeydi? İstanbul’da yaşanan depremin merkez üssü neresiydi? Ayrıntılar birazdan gelecek..

Depremin Bursa, İstanbul ve Edirne’de yaşanan Marmara bölgesi odaklı bir deprem olduğu belirtiliyor. Ayrıntılar gelince aktaracağız.

Televizyonları başında tartışma programlarını izleyen özellikle NTV’deki uğultulu sesle gelen depremle şaşkına döndü. NTV’de tartışma programı yapılırken Ümit Özdağ’ın konuştuğu bir anda ilk önce rüzgar uğultusu gibi bir ses geldikten sonra daha sonra sahnenin sallandığı hissedildi. İlk başta deprem mi oluyor yoksa bir başka sallantı mı tereddütü yaşanırken daha sonra yapılan tespitlerde deprem olduğu kanısına varıldı.

23:20 sularında meydana gelen depremin çok geniş bir alanda hissedildiği ve merkez üssünün Kütahya olduğu belirtiliyor.

Depremin Kütahya’da olduğu ve 6 şiddetinde olduğu belirtiliyor

Ayrıntılar gelecek…


0 yorum:

Yorum Gönder