Frame Türkiye 22 Mayıs 2011 izle

Frame Türkiye 22 Mayıs 2011 izle, 22 mayıs Frame Türkiye izle, Frame Türkiye 22 05 2011 izle

İzlenmezsen elenirsin!
Türkiye’nin dört bir yanından yarışmacılar, alışveriş merkezlerinde kendileri için yapılan cam evlerde yaşıyor ve 7 gün 24 saat yarışıyor.

Frame Türkiye’de birbirini tanımayan yarışmacılar 8 hafta boyunca İstanbul-Astoria, Ankara-Kentpark, Antalya-5M Migros, Eskişehir-Espark, Kayseri-Kayseripark, İzmir-Agora AVM’lerinde kurulan, kendileri için tasarlanmış olan ve içlerinde her türlü konforu barındıran 36 metrekarelik evlerde yaşıyor.

Evlere yerleştirilen kameraların görüntüleri www.frameturkiye.com adresinden 7 gün 24 saat canlı yayınlanıyor. Kameraların görüş alanından çıkmaları yasak olan yarışmacılar, birbirleriyle zorlu etaplarda yarışıyor ve internet üzerinden izlendikleri oranda para ödülü kazanıyorlar.

Yarışmacılar sadece rakipleriyle değil aynı zamanda kendileri ile de yarışıyorlar. Günlük kişisel ihtiyaçlarını sadece 20 dakikada karşılamak zorunda olan yarışmacılar, cam evlerini adeta bir televizyon kanalı haline getiriyorlar. Her hafta en az izlenen evin elendiği Frame Türkiye’de, ratingini korumak sadece yarışmacıların elinde…

Yarışmacıların yaşadığı tüm maceralar, hafta içi her gün Murat Başoğlu’nun sunumu ve canlı bağlantılar ile takip ediliyor. Her pazar akşamı ise Aysun Kayacı ile Frame Büyük Final, TNT ekranlarında…

0 yorum:

Yorum Gönder