Fenerbahçe 6-0 Ankaragücü maçı özeti golleri izle 15 mayıs 2011

Fenerbahçe Ankaragücü maçı geniş özeti ve golleri izle video 15 mayıs 2011

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Ankaragücü’nü sahasında 6-0 mağlup ederken tam beş gol atan Alex de Souza geceye damgasını vurdu.
Şampiyonluk mücadelesi veren ve averajla liderliğini sürdüren Fenerbahçe ile iddiası kalmayan Ankaragücü karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçı Fenerbahçe 6-0′lık skorla kazanarak son haftaya Trabzonspor’un önünde averajla lider girdi.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 26 (p), 29 (p), 48 (p), 82 ve 90. dakikada  Alex, 74. dakikda Bekir İrtegün kaydetti. Duran topların usta ismi Alex de Souza üç penaltının yanı sıra serbest vuruştan da attığı golle takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

Maçın 28. dakikasında kaleci Senceky’nin atılmasıyla 10 kişi kalan ve iki farklı geriye düşen Ankaragücü ise konsantrasyon kaybı nedeniyle maçta varlık gösteremedi.
Taraftarı önünde rahat sayılabilecek bir galibiyet alan Fenerbahçe, Alex’in golleriyle puanını 79′a yükseltti. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu’nda oynadığı lig maçlarında bu sezon hiç kaybetmeyen Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına averajla lider çıkacak. Sarı-lacivertlileri Sivas’ta her türlü galibiyet şampiyonluğa ulaştıracak. Ankaragücü ise sezonun son maçında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak.

Bu sezon evinde yenilmeyen Fenerbahçe ayrıca Kardemir Karabükspor maçından sonrada iç sahada 8 maçtır gol yemeyerek Avrupa’da sahasında en az gol yiyen takım oldu.

Haberin videosu için tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder