Chelsea Everton maçı özeti izle golleri video 22 Mayıs 2011


Everton Chelsea Maçını Canlı İzle özeti ve 22 mayıs 2011, Everton Chelsea Maç Özeti İzle, Everton Chelsea golleri izle, Everton Chelsea Golleri İzle 22.05.2011, Everton Chelsea Maç Özeti İzle 22.05.2011, Everton Chelsea Maç Özeti ve Golleri İzle 22 Mayıs 2011, Everton Chelsea Maç Özeti ve Golleri İzle 22.05.2011, Everton Chelsea Maç Özeti ve Golleri İzle, Everton Chelsea maç sonucu, Everton Chelsea maçın detayları, Everton Chelsea Maçın Golleri İzle, Everton Chelsea maçını donmadan izle

İngiltere’de Lig maçları yok ama Fa Cup’da heyecan devam ediyor. Beraberlikler takımı olarak ünlenen Everton sahasında Chelsea ile karşılaşacak. Son 2 maçında önce deplasmanda Liverpool sonra da sahasında West Ham ile berabere kalan Everton kadrosundan Piennar ve Yakubu gittikten sonra ne yapacak merak konusu. Anichebe ve Beckford ile yoluna devam eden teknik direktör Moyes bu futbolculara güvendiğini açıkladı.

Chelsea ise Fa Cup’da şampiyonluk kazanmayı istiyor ve ligde yaşadığı hayal kırıklığını bu yolla telafi edebilir. Bir önceki turda 7-0 kazandıkları Ipswich maçı bunun en güzel kanıtı. Ligde üst üste 2 hafta da kazandılar ve seri 3 maça çıktı. Geçen hafta deplasmanda Bolton’ı 4-0 yendiler. Takım sezon başındaki havayı tekrar yakalamışa benziyor. Son 3 maçta 13 gol attılar ve gol yemediler. Son 2 maça bakınca geri döndüler demek yanlış olmaz. Chelsea son 17 Premier Lig maçından hiçbirini iki farkla kazanmamıştı ayrıca son 3 aydır ilk kez üst üste 2 lig maçını kazanmayı başardılar. Londra temsilcisinde kaptan Terry ve teknik patron Carlo Ancelotti, şampiyonluk unvanlarını tekrar savunacaklarını ilan ettiler.

Everton rakibine son 3 maçta yenilmedi ve evinde geçen sezon 2-1 kazanmıştı. Bu sezon ligde Londra’da 1-1 berabere kaldılar. Tahmini zor maça ilk tercihim 2 daha sonra üst düşünülmeli.

Chelsea Everton maçı özeti izle golleri video 22 Mayıs 2011

kaynak:www.efsaneblog.com

Gelen Aramalar:22 mayıs chelsea everton yorumlar (1)chelsea everton 22 mayıs (1)Chelsea Everton maçı özeti izle golleri video 22 Mayıs 2011 (1)chelsea everton özet (1)everton chelsea maçı 22 mayıs yorumlar (1)everton-çhelsea arasındaki son 3 hafta mac sonuçları (1)

0 yorum:

Yorum Gönder