Burcunuza göre saç modeliniz

Burcunuza göre saç modeliniz

Düz,kıvırcık ya da dalgalı..www.efsaneblog.com Burçunuzun yansıttığı karaktere göre saçınızı şekillendirmeniz daha kolay.

Koç: Koç kadını her konuda bir adım önde olmak ister. Bu sebeple sıradan bir saç modeli hiç size göre değil… Siz hep parlamalı, hep dikkat çekmelisiniz. Katlı kesimler tercih edebilirsiniz. Kısa, iddealı kesimler de koç kadınına çok yakışacaktır. Düzleştirici ya da maşa yardımıyla saçınıza hareket verebilirsiniz. Güzelliğinize önem verdiğinizden evinizde mutlaka saç tipinize uygun bakım ürünleri bulundurmalısınız.

Boğa: Siz sabır denilince akla gelen ilk insanlardansınız. Bakımlı olmak, temiz ve hoş görünmek tabi ki hoşunuza gider ama çılgın saç modellerinin yanına bile yaklaşmazsınız. Doğal bir görünüm size daha çok yakışacaktır. Düz bir kesim tercih edebilir, aralara hafif kat attırabilirsiniz. Uzun kesimlerde maşa yardımıyla doğal dalgalar yaratabilirsiniz.

İkizler: Siz son derece hareketli, girişken ve konuşkan bir yapıya sahipsiniz. Çoğu zaman yerinizde duramıyorsunuz. Aynanın karşısında saatler geçirmek sizin için boşa geçmiş bir zaman. Bu sebeple doğal bir kesimi tercih etmelisiniz. Orta boylardaki saçlarla rahat edebilirsiniz çünkü istediğiniz zaman toplar, istediğiniz zaman salabilirsiniz. Saç bakım ürünleri kullanmayı unutmayın.

Yengeç: Siz son derece duygusal, evcimen ve iyi yürekli bir kişisiniz. Vaktinizi mutlaka evinize, eşinize, çocuklarınıza ya da sevdiklerinize ayırmak istediğinizden kendinize ayıracak vaktiniz kalmayabilir. Fakat saç bakımınızı ihmal etmemelisiniz. Mutlaka rahat edebileceğiniz bir kesim seçmelisiniz.

Aslan: Siz sahnelerin yıldızı, kelimenin tam anlamıyla bir oyuncusunuz. Işıltınız her zaman fark edilmeli. Genellikle kabarık olan saçlarınızı saç tipinize uygun bir saç bakım ürünüyle mutlaka saçlarınızı yatıştırmalısınız. Bundan sonraki adımınız da size yakışacak bir kesim olmalı… Genellikle saçlarınızı kendiniz şekillendirmekten hoşlanmadığınızdan gündelik hayatta sizi engelleyecek kesimlerden uzak durmalısınız.

Başak: Çalışkan, titiz, düzenli ve planlı bir insansınız. İşe en erken giden, sorumluluklarını en çok bilenlerden olan başak kadını dış görünümüne de önem verir. Bir kere onun saçları hep düzenli durmalıdır. Bu sebeple saçlarınızı dağınık gösteren kesimlerden, kısacık katlardan uzak durmalısınız. Saçlarınıza her gün pratik kullanımı olan saç düzleştiricilerle şekil verebilir, istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.

Terazi: Süsüne, kıyafetine sizin kadar önem veren çok azdır herhalde… Küçük yaşınızdan itibaren kıyafetinizden saç kesiminize kadar herşeyi siz seçmek istersiniz. Uyumlu giyinmeyi, aksesuarları çok seversiniz. Orta, kısa ya da uzun farketmez, genellikle sezonun en moda saç modellerini tercih edeceksinizdir. Evinizde mutlaka pratik bir saç şekillendirici bulunmalı. Zira bakımsız saçlarla dışarı çıkmak hiç de size göre değil.

Akrep: Siz tutkulu ve hırslı bir kadınsınız. Dostluğunuz da kininiz de çok güçlü… Etkileyici bakışkarınızı çarpıcı bir saç kesimiyle çerçeveleyebilirsiniz. Her zaman etkileyici göründüğünüzden ve doğal bir çekiciliğe sahip olduğunuzdan bu tür bir kesimle ışıldayacaksınız. Muhtemelen kendi saçınızı kendiniz yapmaktan da hoşlanacaksınız. Saç şekillendiricilerle etkileyici bir model yaratabilirsiniz.

Yay: Bağımsızlığına düşkün ve her zaman özgür olmak isteyen yaylar dış görünüşüne de çok önem verir. Fakat birden karar verip saç şeklinizi değiştirmeye çalışmayın. Sonradan pişman olacağınız marjinal modellerden kaçınmalısınız. Düz kesimler size göre değil. Hafif katlı, kahküllü modeller tercih edebilirsiniz. Saçınızı kapkatı yapacak ürünlerden uzak durmalı, saç kremi, saç toniği gibi bakım ürünlerini tercih etmelisiniz.

Oğlak: Çalışkan, azimli boğa kadını her konuda değerlerine bağlıdır. Kendinden ödün vermeyi sevmez. Bazen senelerce aynı saç modeli ve rengiyle dolaştığı bile olur. Değişik modelleri denemeyin. Kesiminizden ve saç renginizden ödün vermeseniz de saç şekillendiricilerle saçınıza değişik modeller verebilirsiniz. Özendiğiniz saç şeklinizi koruyacak sprey gibi saç bakım ürünleri tercih etmelisiniz.

Kova: Siz değişik fikirlerinizle girdiğiniz ortamda dikkat çekersiniz. Her konuya değişik bir yaklaşım getirerek insanları büyülersiniz. Saçlarınızdan çok kitaplarınıza, eğitiminize, işinize ya da size birşeyler öğretecek aktivitelere zaman ayırmayı seversiniz. Fakat saç bakımınızı da yapmanız gerekli. Doğal bir saç kesimine saç şeklinizi koruyabileceğiniz, saçlarınızı besleyici bir bakım ürünü tercih edin.

Balık: Balık kadını yoğun duyguları, merhameti, sevgi dolu bakışlarıyla ünlüdür. O kadar merhametlidir ki çevresindekiler tarafından “melek” olarak bilinir. Ayrıca balık kadınının güçlü sezgileri, kendisine has bir etkileyiciliği vardır. Ayrıca genellikle teniniz, saçlarınız çok hassastır. Bu sebeple katı saç şekillendiriciler, jöle gibi zararlı ürünlerden uzak durmalısınız. Bağımlılıklarıyla ünlü bu burcun kadın bir şeyi sevdi mi asla bırakmaz. Sevdiğiniz saç şekline bu kadar bağlı olmayın. Biraz yenilik deneyin. Kim bilir belki de çok beğeneceksiniz…

 

kaynak:www.efsaneblog.com


0 yorum:

Yorum Gönder