Browni Nasıl Yapılır ?

Browni Nasıl Yapılır ?

Resimi görünce bile insanın iştahının kabardığı Browni kekin tarifini vereceğim sizlere. Browni kek ile misafirlerinize harika ikramlarda bulunabilirsiniz.Üstelik yapımı göründüğü kadar zor değil.www.efsaneblog.com Çok pratik ve çok basit bir şekilde ani misafirlere sunabileceğiniz kolaylıkda bir tarifi vardır. Browni kek nasıl yapılır , Browni kek tarifi , Browni kek malzemeleri için yazının devamına bakınız.

MALZEMELER

3 adet yumurta

2 su bardağı toz şeker

4 yemek kaşığı kakao

1 paket erimiş margarin

2,5 su bardağı un

kabartma tozu, vanilya

hindistan cevizi

HAZIRLANIŞI

İlk olarak yumurtalarımızı beyaz krema haline getirinceye kadar çırpalım. Toz şekeri ekleyelim ve 2 dakika daha çırpalım. Kakao, süt, eritilmiş margarin ve vanilyayı da ekleyerek çırpmaya devam edelim. Bu malzemeden 1 su bardağı ayıralım ve karışımımızın içerisine un, kabartma tozu ilave ederek karıştıralım.

Elde ettiğimiz karışımdan yağlanmış tepsiye dökelim ve fırına sürelim. Kekimiz piştiği anda fırından çıkaralım ve çatal batıralım. Daha sonra üzerine ayırdığımız karışımı gezdirerek dökelim. Kekimiz sosunu iyice çekince üzerine hindistan cevizi ekleyip servisimizi yapalım. Afiyet olsun.


0 yorum:

Yorum Gönder