Bolton Manchester City Maçı Canlı İzle Özeti Golleri 22.05.2011


Bolton Manchester City Maçını Canlı İzle, 22.05.2011 Bolton Manchester City, Bolton Manchester City Maç Özeti İzle, Bolton Manchester City golleri izle, Bolton Manchester City Golleri İzle 22.05.2011, Bolton Manchester City Maç Özeti İzle 22.05.2011, Bolton Manchester City Maç Özeti ve Golleri İzle 22 Mayıs 2011, Bolton Manchester City Maç Özeti ve Golleri İzle 22.05.2011, Bolton Manchester City Maç Özeti ve Golleri İzle, Bolton Manchester City maç sonucu, Bolton Manchester City maçın detayları, Bolton Manchester City Maçın Golleri İzle, Bolton Manchester City maçını donmadan izle

Bolton ligin başındaki performansı olmasa belki de düşme hattına yaklaşmıştı. Ligde oynadığı son 4 maçı da kaybeden ve adeta hedefsiz kaldığı için ligi erkenden bitiren Bolton geçen hafta Blackpool deplasmanında 4-3 yenildi. Transfer gündeminin önemli ismi Elmander yok. Sturrige ise gelecek sezonu ve döneceği takımı Chelsea’yi düşünmeye başladı. Bolton son maçta taraftarına galibiyetle veda etmek isteyecektir ama bunu yapacak konsantrasyonu kalmadığını düşünüyorum.

M.City ise hafta sonunda Fa Cup şampiyonu olarak kupa konusunda kendileriyle yıllardır dalga geçen United taraftarına cevap verdikten sonra Salı akşamı da Stoke karşısında 3-0 kazandı ve Arsenal’in lig 3.Lüğü için yaptığı ikramı geri çevirmedi. Bu maçı kazanırlarsa Şampiyonlar Ligine doğrudan katılabilecekler. Son maçta 2 harika gol atan Tevez çok formda.

Macnhester City’nin İtalyan Menajeri Roberto Mancini, Arjantinli yıldız Carlos Tevez’in takımda kalıp kalmayacağı ile iglili sorulara açıklık getirdi. Mancini, “Evet, Tevez kalmak istediğini bana söyledi” dedi. “Sanırım Tevez gelecek yıl bizimle kalacak. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız ve takımın daha iyi olması için ona ihtiyacımız olacak” diyen Mancini, Tevez’le birçok kez konuştuğunu ve ‘mükemmel’ olarak nitelendirdiği oyuncusunun bu düşüncelerini onaylar nitelikte cümleler kurduğunu da sözlerine ekledi.

City bence kazanır ve riske atmaz.

Bolton Manchester City Maçı Canlı İzle Özeti Golleri 22.05.2011

 

 

kaynak:www.efsaneblog.com

Gelen Aramalar:Bolton Manchester City Maçı Canlı İzle (1)

0 yorum:

Yorum Gönder