Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma


Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma hastanesine randevu almak için geldiğinizi ve aşağıdaki bilgilere bakarak sizde sorunsuz bir şekilde Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma hastanesinden randevular alabileceksiniz. Randevu almanın birden fazla yolu olduğunu ve bunların; telefon, internet ve mesaj ile olduğunu siz değerli www.efsaneblog.com okurlarımıza söylemek isteriz. Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma hastanesinin tüm iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma  

Hastanen Adı: Beykoz Devlet Hastanesi Randevu AlmaHastanen Adresi: Saip Molla Cad. Kısayol Sok. No:1 Beykoz / İSTANBULHastanen Telefon Numarası: (216) 322 22 10Hastanen Faks Numarası: (216) 322 44 01Hastanen Randevu Şekli: internet sitesindenRandevu Adresi: www.linkkisalt.com/1hf / istanbuldhs4@saglik.gov.tr

Bu sağlık konusunda Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma hastanesinin bilgilerine ulaşabildiniz eğer başka hastaneler arıyoriseniz sizleri hastane kategorimize gitmenizi tavsiye eder ve Türkiye ‘deki tüm hastanelerin iletişim bilgileriyle beraber bulabileceğinizi söylemek isteriz.

kaynak:www.efsaneblog.com


0 yorum:

Yorum Gönder