Aston Villa Liverpool Maçı Canlı İzle Özeti Video 22 mayıs 2011


Aston Villa Liverpool Maçını Canlı İzle, 22.05.2011 Aston Villa Liverpool, Aston Villa Liverpool Maç Özeti İzle, Aston Villa Liverpool golleri izle, Aston Villa Liverpool Golleri İzle 22.05.2011, Aston Villa Liverpool Maç Özeti İzle 22.05.2011, Aston Villa Liverpool Maç Özeti ve Golleri İzle 22 Mayıs 2011, Aston Villa Liverpool Maç Özeti ve Golleri İzle 22.05.2011, Aston Villa Liverpool Maç Özeti ve Golleri İzle, Aston Villa Liverpool maç sonucu, Aston Villa Liverpool maçın detayları, Aston Villa Liverpool Maçın Golleri İzle, Aston Villa Liverpool maçını donmadan izle

Premier Ligde son haftanın en rahat maçlarından. Aston Villa geçen hafta deplasmanda Bent’in golleriyle Arsenal’i 2-1 yenerek rakibinin Şampiyonlar Ligine direkt katılma şansını adeta bitirdi. Villa istikrarsız geçen sezonda son anda düşme hattından uzaklaşmayı başardı ve son maçında taraftarına bir galibiyet hediye etmek istiyor. Bent gibi süper bir golcüye sahip oldukları için çok şanslılar.

Liverpool ise seri galibiyetlerden sonra geçen hafta sahasında Tottenham’a 2-0 yenilerek 5. sırayı rakibine kaptırdı. Son maçlarında kazanıp Tottenham’ın puan kaybetmesi halinde yine de 5. olabilecekler.

Geçen haftaki maçta ilk 11’de maça başlayan Carroll bekleneni veremedi. Bu son maçta Liverpool kazanmak zorunda. İki takım arasında oynanan son 10 maçtan 7’si üst bitti. Bu maçta da gol sıkıntısı yaşayacaklarını sanmıyorum. Oynayacaksanız üst oynayın.

 

kaynak:www.efsaneblog.com

Gelen Aramalar:aston villa - liverpool maçı izle 22 mayıs (1)Aston Villa - Liverpool maçı yorum (1)aston villa liverpool maç sonucu (1)aston villa-liverpool maç yorumları (1)astonvilla lvorpool macı ne olur (1)astonvilla_liverpool maçı (1)liverpool 22 mayis (1)liverpool aston villa maci (1)

0 yorum:

Yorum Gönder